Alaga-NoReal Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 1. Numele tau din joc: Alaga 2. Numele jucătorului reclamat:Winterbabe 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:ii spuneam sa plece de pe protectia mea si el imi raspunde intr-un mod amenintator si lipsit de respect fata de mine ! 4. Martori:Malakie 5. Sectiune:survival 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/UQUy0nf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malakie Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 membrul staff winterbabe ar trebui sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlausMC Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Nu este vina lui winterbabe tu t-ai pus protective in ravine, dedesupt de casa lui, iar tu cu Malakie faceati camp pe prot lui, luati ig si ii omorati jos unde era prot ta. Sun 3 martori care au vazut ca faceati asta Eu,Gicu,CataNicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaga-NoReal Posted January 2, 2020 Author Share Posted January 2, 2020 Acum 7 minute, KlausMC a spus: Nu este vina lui winterbabe tu t-ai pus protective in ravine, dedesupt de casa lui, iar tu cu Malakie faceati camp pe prot lui, luati ig si ii omorati jos unde era prot ta. Sun 3 martori care au vazut ca faceati asta Eu,Gicu,CataNicu. eu am protectiile acolo de 3 zile,nu e doar ravina lui ,am dovada clara pe minecraft ca e si ravina la mine ! deci nu mai aberati pe aici ca nu aveti dreptate ,aduci martori prieteni din staff si dovezi video nada,pana cand se rezolva cazul iesi si pretenul meu din jail ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Robyyyyyy Posted January 2, 2020 Admin Share Posted January 2, 2020 o sa discut cu @winterbabe si vom rezolva problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts