DemonGLOBAL Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 1. Numele tau din joc: DemonGLOBAL 2. Numele jucătorului reclamat: Jam3sXD 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Am scris pe chat un cuvant obscen iar Jam3sXD mi-a dat mute permanent (as dori down sau remove) 4. Martori: Cei de pe servar ( nu vreau sa dau nume pt ca nu stiu exact) 5. Sectiune: Survival 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/xtzBpUL Link to comment Share on other sites More sharing options...
m00nlord Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Donatoru` nostru nu a citit regulamentu 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G1cu Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Este un Membru Staff nou oricine greseste, asteptam sa vedem ce zic Managerii 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrAnOkO Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Din poza se observa cum primeste mute permanent cu motivul: "15 lnj". Din acest lucru rezulta ca a incurcat comanda de /mute, aceasta nefiind evidentiata cum se scrie ea corect in regulament. Din ce am inteles James este nou si a donat pentru grad, poate ca nu avea experienta necesara si nu a stiut cum sa aplice comanda, fapt evidentiat in poza trimisa de tine si de ce am scris eu anterior legat de acest lucru si regulament. Unii jucatori provoaca intentionat staff-ul nou, in special cei care au donat, ca sa le aplice sanctiuni gresite, neavand experienta necesara si apoi ei sa le faca post. https://imgur.com/a/5SRxFQv 1. Nu aveti voie sa dati sanctiuni cu motiv "lbk" "lbj" "prel", ci numai "limbaj" "prelungire" etc. Aceasta este parerea mea. Atat timp cat sunteti un grup de prieteni si toti va bateti joc de staff, iar apoi tot voi le faceti post consider ca voi sunteti mai mult de vina decat ei. Recomand sa se adauge in Regulament STAFF toate comenzile pentru helperi si cum se scriu ele corect pentru a nu mai primi astfel de reclamatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CataNicu2017 Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Merita sancționat deoarece nu se poate cu prescurtări Link to comment Share on other sites More sharing options...
NebuniaLuRobb Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 (edited) Motiv nu au voie cu prescurtări ci numai cu "limbaj" Edited January 4, 2020 by NebuniaLuRobb Auto Corectoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi_FTW Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 A primit remove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts