Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie Jam3sXD


DemonGLOBAL

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: DemonGLOBAL

2. Numele jucătorului reclamat: Jam3sXD

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Am scris pe chat un cuvant obscen iar Jam3sXD mi-a dat mute permanent (as dori down sau remove)

4. Martori: Cei de pe servar ( nu vreau sa dau nume pt ca nu stiu exact)

5. Sectiune: Survival

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/xtzBpUL

Link to comment
Share on other sites

:contra:

   Din poza se observa cum primeste mute permanent cu motivul: "15 lnj". Din acest lucru rezulta ca a incurcat comanda de /mute, aceasta nefiind evidentiata cum se scrie ea corect in regulament. Din ce am inteles James este nou si a donat pentru grad, poate ca nu avea experienta necesara si nu a stiut cum sa aplice comanda, fapt evidentiat in poza trimisa de tine si de ce am scris eu anterior legat de acest lucru si regulament. Unii jucatori provoaca intentionat staff-ul nou, in special cei care au donat, ca sa le aplice sanctiuni gresite, neavand experienta necesara si apoi ei sa le faca post. https://imgur.com/a/5SRxFQv

 

:pro:

1. Nu aveti voie sa dati sanctiuni cu motiv "lbk" "lbj" "prel", ci numai "limbaj" "prelungire" etc.

 

 

 

 

Aceasta este parerea mea. Atat timp cat sunteti un grup de prieteni si toti va bateti joc de staff, iar apoi tot voi le faceti post consider ca voi sunteti mai mult de vina decat ei.

 

 

Recomand sa se adauge in Regulament STAFF toate comenzile pentru helperi si cum se scriu ele corect pentru  a nu mai primi astfel de reclamatii.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...