Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamație JusTRoDz_


matt

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: matterregele

2. Numele jucătorului reclamat: JusTRoDz_

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Probabil hack și refuz partajare

Deci, jucam pe skypvp cu inca cativa prieteni. JusTRoDz_, helper pe skyblock, după ce ne am batut mai multi cu el a părut ciudat modul în care dă hit urile, majoritatea fiind de la 4 block uri. După ce am cerut prima dată frumos să dea partajare, a refuzat în mai multe randuri, pana cand a ieșit de pe server pentru cam 5-6 minute, cu motivul că "s-a blocat într-un bloc, iar după a schimbat melodia", l am văzut si eu cum s a blocat in acel block, insa si eu mai dau disconnect, insa nu dureaza atat timp să mă conectez. Bun, după ce s-a conectat, omul a prins curaj si chiar el a vrut să intrăm pe discord. Deși mi se părea cam inutil să intru de data asta cu el, am acceptat oricum, iar cand i am cerut să dea partajare (țin să menționez că pe skypvp nu e staff, deci puteam face asta) a zis că cine sunt eu, de ce mi ar da mie partajare. Bine, am decis să l chem pe septy pentru a avea motiv să dea partajarea aia, însă imediat cum a văzut că l am adăugat, a ieșit de pe minecraft și de pe voice DOVADĂ . 

4. Martori: BasicallyGracie, Septy (cand a ieșit de pe voice) și încă câțiva

5. Sectiune: Skypvp

6. Dovezi - Poze: Nu credeam că un staff poate fi atât de nesimțit și cu aere, deci nu am crezut vreodată că voi face reclamatia asta, astfel că nu am făcut screenshot uri sau filmare.

 

Știu că lipsa de dovezi o să facă să scape, însă doar am vrut să știți ce fel de om aveți drept staff. O seară plăcută

Link to comment
Share on other sites

In primul rand e si el Staff. 

Tu nefiind un Membru Staff  poti face dar controale doar daca jucatorii si ei vor la randul lor, nu sunt datori sa iti accepte sau sa iti dea partajare, ei trebuie sa dea doar la un Membru Staff.

 

Iar daca e vreo problema i fac eu control daca ai dovezi clare cum ca el ar avea hack.

Discord: G1cu#1122

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...