Vyper Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 1. Nume: Vyper2. Propunere: Eu asi propune se se scoata pluginul care sa adaugat recent la user-i de creative pentru ca nu mi se pare drept ca din cauza cuiva care a abuzat de gamemode sa se adauge acest plugin stupid care limiteaza efectiv totul! Plus omul respectiv nu mai are gamemode si nu mai are cum sa abuzeze! Numi place ca acest plugin limiteaza tot adica nu poti umbla in chesturi anviluri furnale brewing stationuri sau crafting table uri si este foarte nasol sa tot da /gm! Pe langa asta nu poti nici sa plantezi copaci sa spawnezi mobi sa dai summon la snow golem/ iron golem , nu poti scrie anumite cuvinte in timp ce esti in gmc in chat , nu poti pune lava pe jos si o multime de alte chestii care fac gamemode creative mult mai uhh... useless sau nonfun. Am mai observat o problema anume: de fiecare data cand este dropparty si eu sunt in gmc mi se dau key urile dar eu nu am cum sa le mai folosesc! Aceste este inca un motiv de a scoate acest plugin! In opinia mea pluginul acesta este foarte incomod si plus eu am platit pentru gamemode creative pentru ca stiam ca NU ati aplicat acest plugin pentru ca altfel era posibil sa nu il iau decat daca pretul era redus la 5 euro.3. Sectiune:Global dar Survival neaparat4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:Face gamemode creative- ul mult mai fun si mai "comod"5. Poze/Film:Nu stiu cum sa adaug screenshoturi dar in orice caz fiecare gmc user ma intelege sunt in mare parte sigur!6. Ceva de adaugat?:Multumesc pentru timpul acordat si chiar sper sa se scoata acel plugin. O zi buna va doresc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Programmer Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobi Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 Multumim pentru timpul acordat acestei propuneri! Probabil ca pe viitor o vom lua in considerare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts