KkaZzy Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 1. Nume: --KkaZzy2. Propunere:--In legatura cu anuntul lui Robi de pe forum , cred ca cel mai bun uppdate ar fi acela sa faci sectiunea de survival si skyblock sau altele mai HARD3. Sectiune: --survival & skyblock4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:-- cred ca ar readuce multi playeri inapoi5. Poze/Film:--https://imgur.com/a/gKDHu8V6. Ceva de adaugat?:-- Cel putin eu deja m am plictisit de survival pt ca e prea easy in plm, rankurile alea nu si au rostul , prea multe vote keyuri (pe langa faptul ca itemele din crateuri sunt foarte op) Plus ca majoritatea comunitatilor din Romania au un survival foarte usor , si multi playeri printre care si eu il cauta pe ala HARD Printr un survival usor ma refer la faptul ca: -Spawnerele de iron golemi nu si au rostu pe o sectiune de survival (odata ce ai pus mana pe ele deja e gata survivalu pt tine, stai afk si bani vin) -Preturile de SELL de pe shop ar trebui sa fie setate pe minim -rankurile off (maior , petardier care plm mai sunt) -cred ca un vote key si fly ar fi de ajuns atunci cand votezi, cel putin keyurile se dau in mod abuziv -itemele din crate sunt prea op -spawnere luate cu silck touch OFF -etc ,daca ma gandesc bine mai scriu vreo 5 , nu vreau sa ma laud dar am cam 5-6 ani de cand joc survival pe comunitatile din RO si stiu in mare parte cum ar trebui sa arate o sectiune de survival adevarata Cu drag KkaZzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrAnOkO Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 Si neaparat sa se adauge plugin de anti-afk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Robyyyyyy Posted February 2, 2020 Admin Share Posted February 2, 2020 nu stiu daca toti jucatorii vor aprecia jocul mai hard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts