Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Propunere- ROBI citeste o

KkaZzy

Recommended Posts

1. Nume:  --KkaZzy
2. Propunere:--In legatura cu anuntul lui Robi de pe forum , cred ca cel mai bun uppdate ar fi acela sa faci sectiunea de survival si skyblock sau altele mai HARD
3. Sectiune: --survival & skyblock
4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:-- cred ca ar readuce multi playeri inapoi
5. Poze/Film:--https://imgur.com/a/gKDHu8V
6. Ceva de adaugat?:-- Cel putin eu deja m am plictisit de survival pt ca e prea easy in plm, rankurile alea nu si au rostul , prea multe vote keyuri (pe langa faptul ca itemele din crateuri sunt foarte op)

Plus ca majoritatea comunitatilor din Romania au un survival foarte usor ,  si multi playeri printre care si eu il cauta pe ala HARD

Printr un survival usor ma refer la faptul ca:

-Spawnerele de iron golemi nu si au rostu pe o sectiune de survival (odata ce ai pus mana pe ele deja e gata survivalu pt tine, stai afk si bani vin)

-Preturile de SELL de pe shop ar trebui sa fie setate pe minim

-rankurile off (maior , petardier care plm mai sunt)

-cred ca un vote key si fly ar fi de ajuns atunci cand votezi, cel putin keyurile se dau in mod abuziv

-itemele din crate sunt prea op

-spawnere luate cu silck touch OFF

-etc ,daca ma gandesc bine mai scriu  vreo 5 , nu vreau sa ma laud dar am cam 5-6 ani de cand joc survival pe comunitatile din RO si stiu in mare parte cum ar trebui sa arate o sectiune de survival adevarata

Cu drag KkaZzy 😘

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...