mada Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Nume: madalin Nick: briscahh_ Oras: Marghita ( Bihor ) ID Discord (optional): yhh_ ノ ᴸᵘˣ#0007 Varsta: 13 Cum ai aflat de Addicted2.Ro?: in 2016 de la un prieten Care este parerea ta despre Addicted2.Ro?: una pozitiva si apreciez ca sa redeschis O mica prezentare generala: pai ma numesc madalin am 13 ani , imi place sa ascult muzica si sa joc football in timpul liber , ma uit deseori la seriale precum ar fi : riverdale , casa de papel etc. sunt o persoana sociabila si prietenoasa , de obicei ma joc minecraft pentru ca e un joc foarte captivant chiar daca il joc de 5 ani inca nu m-am plictisit de el. peace out :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skull69 Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Welcome! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weltz Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Bun venit in comunitatea ADDICTED2! Speram, sa te distrezi alaturi de noi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts