TryHardEduard Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 (edited) 1. Numele tau din joc:Heckar2007. 2. Numele jucătorului reclamat:Palti_Rocha. 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Pai a venit unu sa faca reclama pe SkyBlock si Palti_Rocha i-a dat mute o ora. 4. Martori:Nu cred ca au fost. 5. Sectiune:SkyBlock 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/OE6IVVR Edited February 6, 2020 by Heckar2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaltiRocha Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Am dat mute o ora pentru ca asa mi-a venit cel mai rapid incat sa nu aiba timp sa continuie cu reclama, si acces la ban sau clear chat nu am.. https://imgur.com/a/leFW30B Link to comment Share on other sites More sharing options...
TryHardEduard Posted February 6, 2020 Author Share Posted February 6, 2020 1 minute ago, PaltiRocha said: Dc nu i-ai dat mute 1 zi??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaltiRocha Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Întrebare prostească, fix cu răspunsul la întrebarea ta am început mai sus 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JusTRoDz Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Nu este o greseala ca a facut asta pentru ca oricum urma sa ia ban, conteaza ca a scris motivul. Inainte sa pui o reclamatie gandeste putin . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jupanul21 Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Nu este gresti ceea ce a facut. Chiar acum, Jupanul21 a spus: Nu este gresit ceea ce a facut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicollo Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Membru staff a ptocedat corect intr-un cat acest jucator a fost banat dupa acesta sanctiune Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 (edited) Daca o luam dupa logica ta, orice sanctiune ar fi acordat Palti acolo ar fi fost gresita, pentru ca este diferita fata de cea prevazuta de regulament, intrucat nu are acces la /ban, mute-ul a fost acordat pentru a-l impiedica pe acel player sa isi continue reclama. Edited February 7, 2020 by EzRekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boddy4You Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Membrul staff a procedat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts