Ti10 Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 (edited) 1. Numele tau din joc:Ti10 2. Numele jucătorului reclamat:EzRekt 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Cineva pe nume Fluxi1 a scirs pe chat cuvantul "gaoaza' iar un prieten a scris si el sa vada daca primeste mute 4. Martori:emilianiulian, FierbetoN 5. Sectiune:SkyBlock 6. Dovezi - Poze: Edited February 10, 2020 by Ti10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicollo Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Probe insuficiente -Nu vad ca cei 2 playeri de care spui tu sa spuna acelasi lucru -iti garantez ca aman2 au primit sanctiunea corecta Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 (edited) Te-as ruga sa dai un raspuns in cadrul acestui topic cu imaginile puse pe imgur.com, pentru ca din dovezile prezentate de tine chiar nu pot intelege nimic, pentru ca sunt prea mici, si dupa aceea discutam, ca sa fie relevant. Edit: Dupa niste metode cam nefavorabile pentru sanatatea mea oculara, am reusit sa evaluez dovezile prezentate de tine si am ajuns la urmaroarele concluzii: -Cei doi jucatori, Fierbeton si emilianiulian au fost sanctionati 100% corect -Fluxi1 a fost sanctionat ulterior, din ceea ce imi amintesc, de un alt membru staff, si intrucat nu l-am sanctionat eu, nu trebuie sa prezint o dovada in acest sens. Cer T/C. Edited February 10, 2020 by EzRekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ti10 Posted February 11, 2020 Author Share Posted February 11, 2020 EzRekt, ei au fost sanctionat aproape instant si tu nu ai fost in stare sa il sanctionez pe Fluxi1,si dupa JustRoDz_ il sanctioneaza si nu stia nimic de chiestia asta, Si cam toti helparii stau sa gaseasca un motiv sa dea mute, chiar daca a scris FierbetoN si ati recunoscut voi nu ati facut o pe Fluxi1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Eu am spus ca Fluxi1 a fost sanctionat, asta ai spus si tu, atat timp cat reclamatia mi se adreseaza mie, ar trebui sa primeasca t/c pentru ca am ajuns la o concluzie, toti cei care au incalcat regulamentul au fost sanctionati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JusTRoDz Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Acest jucator a fost sanctionat dupa cateva minute, nu văd rostul reclamatiei . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boddy4You Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Membrul staff a procedat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts