hatethesavior Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 1. Nume: Andrei. 2. Vârsta: 17. 3. Experientă în photoshop: Începător. 4. O lucrare la alegere (avatar/semnătură/banner): Well, o să las mai multe. 5. Ce tipuri de lucrări nu poți face?: Manipulări / Logo-uri. 6. Link către portofoliul tău: La momentul actual nu deţin un portofoliu, dar dacă este nevoie o să-mi fac unul. 7. O scurtă descriere despre tine (minim 20 de cuvinte): Mă numesc Andrei, locuies în Suceava şi am 17 ani. Sunt o persoană matură, căreia îi place să ducă lucrurile până la capăt. 8. ID Discord: Hateee#9805. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatethesavior Posted February 12, 2020 Author Share Posted February 12, 2020 Scuzaţi double-post-ul, dar nu pot edita topicul şi din câte observ nu se mai văd imaginile. *click*. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weltz Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 - Contacteaza-ma pe Discord, pentru mai multe detalii! > ID: Weltz#1000 <Bafta, cu functia de DESIGNER! P.S: Foarte faine lucrari, GOOD Work! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts