Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie hatethesavior


sNipeR47

Recommended Posts

1. nu am hack, iar 2. se da jail, trebuia cand ma vezi on sa dai unban apoi sa acorzi jail 

+ca in momentul in care mi ai zis sa faci control, tu vorbeai cu mai multe persoane si nu mi am vazut numele, nu stiam ca te referi la mine, daca faci control cuiva vorbeste doar cu el nu si cu X, Y in acelasi timp.

a, si inca ceva, comanda [/jail] merge daca imi scrii numele si cat sunt offline, fiind staff ar trebui sa sti asta, iti garantez eu ca merge.

si ala ti se pare reach mane? =))))) nu vezi cum iti prind combo, si cum dau si cu undita? mane, intai invata te rog frumos ce e ala reach, daca cnv joaca relativ bine nu inseamna ca are neaparat hack, aia e dovada de hack, sau iti place cum joc? 🙂 

Link to comment
Share on other sites

Să zicem că nu ar fi hack, aşa cum zici tu. DAR:
1. Ai refuzat controlul prin faptul că ai dat disconnect, ceea ce îmi permite să te banez pentru motivul cu pricina.
2. Ţi-am precizat numele în ambele propoziţii în care ţi-am cerut discordul pentru control, te rog să te uiţi din nou pe filmare.
3. "Ba da merge jail dacă îmi scrii numele cât timp sunt offline, tu fiind staff ar trebui să ştii asta, îţi garantez eu că merge". Nu, îţi garantez eu de fapt că nu merge, pentru că am mai incercat să dau jail unui jucător cu hack, pe care l-am reclamat înainte să primesc gradul, şi nu a mers.
10YXXXS.png
4. Nu ai dat cu undiţa deloc, chiar nu înţeleg de unde ai scos-o pe asta. =)))))))
5. Ai fost reclamat de 3 persoane pe /helpop cu 5 minute înainte să fac filmare asta, deoarece am mai încercat de câteva ori dar nu te găseam pe mapă.
6. Da, îmi place cum joci, de asta chiar aş fi vrut să văd şi pe partajare, dar tu nu ai vrut să-mi arăţi cu adevărat cum joci... 😞

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...