M0hammed01 Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 1. Numele tau din joc:M0hammed01 2. Numele jucătorului reclamat:LeBlank 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Kill Aura probabil, farmeaza la spawner si nu raspunde asta in conditiile in care l-am si strigat de 2 ori si nicio reactie... 4. Martori:- 5. Sectiune:Survival 1.8 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/a6JBBhg Link to comment Share on other sites More sharing options...
MorozanVlad Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Este autoclicker. Nu am vazut sa zica undeva ceva de el, asa ca ma abtin sa dau pro/contra pana imi zice cineva exact daca e voie sau nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanESmek Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Din cate stiu Auto-Clicker-ul Este interzis Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBlank Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Daca de acum vartu mai mic e autoclicker am inteles , are 8 ani si nici nu stie ce e ala auto clicker l am lasat pe el cat timp am iesit afara si l am pus sa bata acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicollo Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Acum 3 minute, LeBlank a spus: Daca de acum vartu mai mic e autoclicker am inteles , are 8 ani si nici nu stie ce e ala auto clicker l am lasat pe el cat timp am iesit afara si l am pus sa bata acolo Imi pare rau sa te informez dar te-am tot plimbat prin baza vreo 5minute si nu sa miscat daca era cineva la pc sunt sigur ca o facea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBlank Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 fix 5 minute frate =)) tu nici 5 minute nu i ai acordat lui joker ala si direct ban si el iti tot scria in chat daca ii faci control Link to comment Share on other sites More sharing options...
JusTRoDz Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 (edited) Jucatorul a fost sanctionat Edited February 21, 2020 by JusTRoDz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts