matt Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 1. Nume: Matt 2. Vârsta: 16 3. Experientă în photoshop: Câțiva ani, dar rar am lucrat în serios ca să mă dezvolt, mai mult o făceam din plictiseală și mă retrăgeam imediat ce mi se ducea cheful de pe forumuri unde eram acceptat. 4. O lucrare la alegere (avatar/semnătură/banner): 5. Ce tipuri de lucrări nu poți face?: 6. Link către portofoliul tău: Nu încă 7. O scurtă descriere despre tine (minim 20 de cuvinte): Vin din Repulica Moldova, învăț actualmente la colegiu, având ca specialitate de bază programarea. Îmi place tot ce ține de calculatoare, de la componente, la programe. 8. ID Discord: matter#0101 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatethesavior Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Nice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JusTRoDz Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Nu mi plac lucrarile tale Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted February 28, 2020 Author Share Posted February 28, 2020 cer t/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
JusTRoDz Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts