Amonh Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 1. Numele tau din joc: Amroth 2. Numele jucătorului reclamat: 1Bagel 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Injura playeri el fiind staff pe sectiunea skypvp. 4. Martori: sadieeeeh 5. Sectiune: skyblock 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/DvX1E1L Link to comment Share on other sites More sharing options...
1Bagel Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 https://imgur.com/CnUmWjv aici eram pe factions Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amonh Posted March 5, 2020 Author Share Posted March 5, 2020 Ce treaba are ca injur eu? Tu nu ai dreptul sa injuri playeri de pe server cat timp esti staff. Tu ar trebui sa dai dovada de maturitate sa fi un exemplu. Parerea mea e ca tu ar trebui sa fi sanctionat ca pe viitor sa nu se mai intample. Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1Bagel Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 (edited) Parerea mea este sa nu te mai bagi in seama ,si sa cauti cearta aiurea . Edited March 5, 2020 by 1Bagel Link to comment Share on other sites More sharing options...
PixpoxRO Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Atitudinea nu este una corespunzatoare unui membru staff! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Sper sa fiți amindoi sancționați ca pe viitor sa va fie de învățătură. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CataNicu2017 Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Merita sa fie sancționat deoarece acesta nu e o atitudine de membru staff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex2905 Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadels Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 1Bagel Frate indiferent de situatie dc avem discord? sa discutam puteai anunta un coleg sa te ajute cu el nu sa te apuci sa injuri ori dai dovada de maturitate ori nu au ce cauta aici, spui tu ca ala se da mare pe minecraft si tot asa si al ameninti daca te consideri matur dc nu procedezi ca unul? cand am intrat in staff mi sa acordat un chat pe discord in care putem anunta colegi de toate problemele pe toate sectiunile folosestel . meriti sa fi sanctionat Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoonPorKung Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Merită să primească o sancțiune! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi_FTW Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Va primi warn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts