VadiMM Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 1. Numele tau din joc:VadiM 2. Numele jucătorului reclamat:JusTRoDZ_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Fura din chesturi pick-uri maxatate etc. si nu d a inapoi nimic dar la un player si gata.si asa nu e cinstit 4. Martori:Dark_Dragon81 si inca cativa din server 5. Sectiune:SkyBlock 1.8 6. Dovezi - Poze: va pot trimite pe discord (Jocuri12#4958) Va rog sa se rezolve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicollo Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Asteptam dovezi aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrhusk Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Stiu despre ce vorbesti ,despre faza cu itemele din gm1 de la un player(supreme) care a abuzat gm1 .Nu era corect sa pastrati itemele op de la el . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VadiMM Posted March 8, 2020 Author Share Posted March 8, 2020 Acum 5 ore, Mrhusk a spus: Stiu despre ce vorbesti ,despre faza cu itemele din gm1 de la un player(supreme) care a abuzat gm1 .Nu era corect sa pastrati itemele op de la el . am dat 10M pe pick si sabie si mia luat Link to comment Share on other sites More sharing options...
MorozanVlad Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 (edited) In lipsa de dovezi, si de activitate a acestui topic T/C. Edited March 17, 2020 by MorozanVlad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts