TheTitanRo Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 1. Nume: TheTitanRo2. Propunere: Invincibilitate pentru 15 sec la /tpa3. Sectiune: survival 1.14.44. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Ar fi parctic imposibil sa se mai faca tpa + kill, deoarece ai destul timp sa da-i /home sau /spawn5. Poze/Film: Nu este necesar6. Ceva de adaugat?: Eu zic ca ar ajuta foarte mult , luand in considerare ca deja se face prea des tpa + kill iar perosanele isi pierd itemele si nu au dovezile necesare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xQwErTy1337 Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 E ok propunerea, dar teoretic ar trebui ca fiecare player sa cunoasca riscurile folosirii /tpa -ului si sa isi asume daca sunt omorati + cel care da tpa poate astepta lejer cele 15 secunde si sa para ca totul e normal si dupa sa il omoare pe cel pe care l-a chemat/a dat tpa la el Link to comment Share on other sites More sharing options...
Canasuperxd Posted March 12, 2020 Share Posted March 12, 2020 E o propunere foarte bună am fost si eu omorat prin tpa+kill si urăsc asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted March 12, 2020 Share Posted March 12, 2020 Cel care accepta cererea de teleportare trebuie sa conștientizeze ca merge la risc de fi omorât. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobi Posted March 12, 2020 Share Posted March 12, 2020 Prima oara poate sa il ia cu vrajeala iar dupa aceste 15 secunde poate sa il omoare. Fiecare persoana raspunde de propiile fapte, cel mai bine este sa nu accepte cererile de tpa/tpahere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts