xQwErTy1337 Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 1. Numele tau din joc: xQwErTy1337 2. Numele jucătorului reclamat: Nofivex 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Mute pentru 2 mesaje trimise pe chat 4. Martori: Chat-ul 5. Sectiune: Survival Epic 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/2rdA67a Daca-mi raspundeai pe server, imi dadeai unmute si iti recunosteai greseala nu faceam reclamatie Dar vreau sa vad si eu spamul Link to comment Share on other sites More sharing options...
MorozanVlad Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 Din punctul meu de vedere reclamatia a fost data gresit. Totusi asteptam si o dovada de la colegul nostru ca sa vedem pe daca are o alta dovada pentru mute. Pana atunci Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanESmek Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 Ai mai sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMJean Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 -Eram si eu, si xireman, si Cristi_FTW pe server in acel timp, chiar eu am vrut sa iti dau mute, insa Nofivex a fost mai rapid ca mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts