Knife Posted March 12, 2020 Share Posted March 12, 2020 1. Numele tau din joc:Dark_Dragon81 2. Numele jucătorului reclamat:JusTRoDZ_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Acest leader mi-a luat din inventar pick full si alte chestii.A zis ca sunt luate din gm 1,dar nu sunt.Eu il intreb de screenshot si el nu zice nimic.Sau cand il rog sa ma ajute el tace.Nu merita Leader. 4. Martori:VadiM 5. Sectiune:Skyblock 1.8 6. Dovezi - Poze:Intrebatil pe colegul meu de is VadiM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Canasuperxd Posted March 12, 2020 Share Posted March 12, 2020 1. cred ca ar trebui sa se dea dovada ca sunt luate din Gm1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knife Posted March 12, 2020 Author Share Posted March 12, 2020 Eu in acea zi am avut niste iteme luate din gm 1. Dar voiam sa le dau.Dar just a luate itemele, dar unele nu erau din gm1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted March 12, 2020 Share Posted March 12, 2020 Nu ai nici o dovada, care sa îți confirme ceea ce ai spus în cerere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knife Posted March 12, 2020 Author Share Posted March 12, 2020 Vadim e dovada Si in acea zi nu doar mie mi-au luat itemele Si just nu avea incredere in mine si nu mi-a intors itemele dar altui jucator ia intors itemele. Este cinstit??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Canasuperxd Posted March 12, 2020 Share Posted March 12, 2020 1. daca aveai iteme din GM cputeti da t/c ma gandesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobi Posted March 12, 2020 Share Posted March 12, 2020 Nu ai pus nici-o dovada care sa arate ca ceea ce ai confirmat tu mai sus este adevarat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knife Posted March 12, 2020 Author Share Posted March 12, 2020 Pai ce dovada pot sa am ? Adica nu filmez in fiecare zi Si just la fel nu are dovada ca is din gm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi_FTW Posted March 12, 2020 Share Posted March 12, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts