Luca2006 Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Pentru a ne impartasi o propunere te rugam sa respecti modelul urmator:1. Nume:Luca20062. Propunere:sa se adauge un plugin in care sa nu mai iei falling_damage 3. Sectiune: pe ambele sectiuni de survival4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:acest plugin ne poate ajuta cu cei care fac tpa+kill,de ex: cineva face o groapa adanca pana la bedrock si imi da /tpahere sa teleportez in acel loc si ma impinge iar eu mor si imi pierd itemele.Daca as avea acest plugin nu as mai muri iar el ar primi report.Asa s-ar mai reduce tpa+kill-urile de pe server 5. Poze/Film:n-am6. Ceva de adaugat?:ar fi chiar o idee buna.Poate o sa fie luata in considerare!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobi Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Nu prea are rost propunerea ta. Daca s-ar adauga acest plugin, nu prea o sa mai fie ''survival'' Cei care fac tpa+kill/tpahere+kill sunt sanctionati de catre staff Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoloNiKH Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Se sare de la subiectul de survival. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanESmek Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Este o propunere buna deoarece nu s-ar mai face tpa+kill.Dar ar trebui sa fie cumparata cu o suma de 500.000 daca nu vrei sa pierzi . mai exact sa nu fie gratis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Ai comanda /companions unde poți sa îți alegi acel animalus care sa nu îți dea damage la cădere plus ca e la un preț acceptabil de 5k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts