Canasuperxd Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 Nume:Birzu Dumitru Nick:canasuperxd Oras:Ungheni Republica Moldova ID Discord (optional):canasuperxd#2204 Varsta:15 Cum ai aflat de Addicted2.Ro?:Ma uitam pe youtube si mi-a aparut gannicus cu un episod de trol am vazut ca serveru e bine facut popular si am decis sa intru si asa am aflat de add2 Care este parerea ta despre Addicted2.Ro?:Parearea mea despre addicted 2 este ca are una dintre cele mai faine comunitati staff capabil preitenos nimeni nu e cu nasu pe sus ne respectam si asta ma atrage pe aceasta comunitate O mica prezentare generala:Sunt un baiat de la tara imi place footbalul sahul si damele o mare parte din zi o dedic Minecraftului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobi Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 Bun venit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 Bine ai venit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex2905 Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 (edited) Bun venit pe comunitatea noastra! Speram sa te simți bine și sa te distrezi cât mai mult! Edited March 22, 2020 by Lex2905 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts