Jump to content
Addicted2Gaming
JellyGames

Plangere MasterAxGaming

Recommended Posts

Posted (edited)

1. Numele tau din joc : bacopileeeeeeeee

2. Numele jucătorului reclamat : MasterAxGaming

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați : Mute-uri date aiurea. Spune ca este builder si ca are operator cu op pentru ca inca nu exista gradul de builder pe server, asta nu ma deranjeaza. Problema e ca sanctioneaza gresit playerii care au fost sanctionati anterior corect de catre staff (din ce am inteles eu din spusele lui, el nu face parte din staff pentru ca e builder) si spune ca are "un alt stil de a opera", fiinda ca el in loc sa dea mute corect din prima, mai intai da mute permanent si dupa o perioada de timp, anormal de lunga in opinia mea, da mute-ul corect. Sincer nu inteleg de ce se baga peste staff din moment ce nu face parte din el. Acum mi te adresez strict tie, MasterAxGaming : Cred ca tu ai impresia ca a mentine chat-ul curat si a crea jucatorilor o experienta cat mai placuta este o joaca. Tin sa te informez ca nu e asa si ti-as propune sa fii mai atent datile urmatoare, iar daca chiar nu esti in stare lasa staff-ul sa isi faca treaba, pentru ca tu zici ca esti builder.

4. Martori : Summerside

5. Sectiune : Survival 1.15

6. Dovezi - Poze : https://imgur.com/a/hyqbj0N Aici se pot observa mute-urile date la vrajeala (cititi si ce am scris pe imgur). Eu inteleg faptul ca greseala este un lucru omenesc, dar n-am mai vazut demult pe cineva atat de incompetent care sa persiste  intr-o greseala prosteasca scuzata prin "stilul lui de a opera". 

https://imgur.com/a/bviCM1p - Aici sunt niste poze de la un prieten in care putem observa, in primul rand, cunostintele nesatisfacatoare ale operatorului despre gramatica limbii romane, si in al doilea rand, reiese ca un jucator numit andreiec00l s-a revoltat pentru ca MasterAxGaming i-a dat tp unui alt jucator la el fara sa il fi intrebat inainte, lucru care, din ce stiu eu, nu este permis. Pe de alta parte, nu a avut un motiv real sa o faca si mi se pare un abuz al intimitatii jucatorului andreiec00l la care a fost teleportat celalalt prin intermediul operatorului.

Edited by JellyGames

Share this post


Link to post
Share on other sites

:pro:

Dovezile sunt suficiente, iar acesta a procedat foarte gresit, chiar daca ai doar builder sau asa zis ,,grade care nu sunt staff” ar trebuie sa citesti regulamentul pentru a mentine comunitatea in ordine, nu este necesar sa da-i sanctiuni aiurea!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...