Borntokill Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 1. Numele tau din joc: jimm 2. Numele jucătorului reclamat: ionita 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: si a dat teleport la mine pentru ca a vrut el, dupa aceea m a acuzat de hack si mi a dat ban. 4. Martori: clanin3 5. Sectiune: survival15 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/N7k0aMW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Canasuperxd Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 Pana vine si dovada lui ionita Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionita Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 Adevarul este ca nu am dovada fizica, dar sigur l-am vazut si se stie ca jimm are o reputatie destul de rea pe server. Am vrut doar sa imi fac treaba cum trebuie, de acum o sa fiu mult mai atent, pentru ca nu vreau sa stricam acest server, cu acesti playeri rau intentioanti. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MorozanVlad Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 In lipsa motivului pentru sanctiune: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borntokill Posted March 22, 2020 Author Share Posted March 22, 2020 Acum 11 minute, ionita a spus: Adevarul este ca nu am dovada fizica, dar sigur l-am vazut si se stie ca jimm are o reputatie destul de rea pe server. Am vrut doar sa imi fac treaba cum trebuie, de acum o sa fiu mult mai atent, pentru ca nu vreau sa stricam acest server, cu acesti playeri rau intentioanti. Multumesc! jimm are o reputatie destul de rea pe server? nici nu te am mai vazut pana acum pe survival15 si e cont nou acesta. nu vorbi daca nu stii ce spui acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTitanRo Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 Inainte de a da o sanctiune fa rost de dovada! Nu ai prezentat dovada deci vei fi sanctionat Link to comment Share on other sites More sharing options...
winterbabe Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 Este evident deocamdata faptul ca a dat pe degeaba , insa astept o contra dovada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 Membru staff a sancționat greșit, de la mine ai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex2905 Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 Membrul staff va fi sanctionat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts