Water_Gamer Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 1. Numele tau din joc: FratelePandispan 2. Numele jucătorului reclamat: DarkZen 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: buna ziua am venit cu o lista de detalii are sub 14 ani, si se vede dupa comportamentul lui; mi-a dat mute pentru fraza 'ce dracu'; nu stie cat e radical din 9; nu e activ deloc; a facut spam de 5 ori pana acum; a folosit ogramada de caps; nu-l intereseaza playerii, ci doar ca a primit el tpa +kill ca n-are creieru necesar sa nu accepte la oricine; helper de duzina; a zis ca mi-a dat mute pentru 'dracu' deoarece si el a primit in viata; i-a dat mute la un prieten pentru ca a scris o propozitie intreaga de 2 randuri si a pus un cuvant cu caps de 3 litere; i-a spus dupa aceea cuvantul pentru care a primit mute si i-a zis iar caps off; si multe alte motive. 4. Martori: DMJean, ionita, winterbabe, PoloNiKH, ToTaNHaMoN, TheTitanRo, adiduck6, xShiro22, 4Mee, Ancutza28, AndrewYo, Andronie, AngelTouch, Antonia_, AutMake2020, Axl, CiprianM77, Crokadize, Crown91, Dokyletz, ENDERMANPOWER48, IONUTBOSSUL, Vladutt, clanin3 si restul de server. multumesc! 5. Sectiune: Survival 1.15.2 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/67emh64 - mai am dovezi da mi sila sa le arat si pe celelalte ca-i migaloasa treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 Membru staff a sancționat greșit Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagicAly Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 revino cu dovezi mai bune ex unde a facut abuzul cu spam caps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water_Gamer Posted March 22, 2020 Author Share Posted March 22, 2020 uite atunci bo$$ am mai primit mute si 'kyle spawneru asta e mama ta', tot de la el Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkZen Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 Este o jignire si mai sus te-ai luat de mama lui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water_Gamer Posted March 22, 2020 Author Share Posted March 22, 2020 minciuni spawneru era dragut 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkZen Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 Acum 5 minute, Water_Gamer a spus: uite atunci bo$$ am mai primit mute si 'kyle spawneru asta e mama ta', tot de la el Si la faza cu caps este pentru ca nu puteam scrie pe /a si am chemat rpd un staffcmai mare decat mine ca sa ii prinde pe cei doi playeri care faceau tp kill Acum 23 minute, Water_Gamer a spus: 1. Numele tau din joc: FratelePandispan 2. Numele jucătorului reclamat: DarkZen 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: buna ziua am venit cu o lista de detalii are sub 14 ani, si se vede dupa comportamentul lui; mi-a dat mute pentru fraza 'ce dracu'; nu stie cat e radical din 9; nu e activ deloc; a facut spam de 5 ori pana acum; a folosit ogramada de caps; nu-l intereseaza playerii, ci doar ca a primit el tpa +kill ca n-are creieru necesar sa nu accepte la oricine; helper de duzina; a zis ca mi-a dat mute pentru 'dracu' deoarece si el a primit in viata; i-a dat mute la un prieten pentru ca a scris o propozitie intreaga de 2 randuri si a pus un cuvant cu caps de 3 litere; i-a spus dupa aceea cuvantul pentru care a primit mute si i-a zis iar caps off; si multe alte motive. 4. Martori: DMJean, ionita, winterbabe, PoloNiKH, ToTaNHaMoN, TheTitanRo, adiduck6, xShiro22, 4Mee, Ancutza28, AndrewYo, Andronie, AngelTouch, Antonia_, AutMake2020, Axl, CiprianM77, Crokadize, Crown91, Dokyletz, ENDERMANPOWER48, IONUTBOSSUL, Vladutt, clanin3 si restul de server. multumesc! 5. Sectiune: Survival 1.15.2 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/67emh64 - mai am dovezi da mi sila sa le arat si pe celelalte ca-i migaloasa treaba Si nu vad ce relevanta are restul lucrurilor pe care le-ai enumerat,in primul rand,staff-ul stie ca am 16 ani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex2905 Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 In astfel de situatii in care ai nevoie de ajutor sau de orice altceva, de la colegii tai din staff, trebuie sa mentii un comportament adecvat, trebuie sa fii un exemplu pt playeri. Toti din aceasta comunitate, toti care au gradul staff trebuiesc a fi un exemplu pentru playeri. Daca aveai nevoie de cineva sa vina la tine nu foloesti caps oricat de grava sau urgenta ar fi situatia. "Rpd la mine ma omoara astia" , nu vad nicaieri un hint sau ceva ca ai avea nevoie de un staff cu grad mai mare ca sa te ajute cu niste playeri ce faceau tpa kill. Iar relevanta lucrurilor pe care le-a mentionat mai sus este ca a fost prezent la mai multe sencvente in care "ai calcat stramb" , si consider ca a facut foarte bine ca le-a mentionat aici, sa stim despre ce e vorba. Desi bag de seama ca pe tine te-a ofensat doar faptul ca a spus ca ai mai putin de 14 ani. Membrul staff a fost sanctionat cum se cuvine. Ne cerem scuze pentru inconveniente! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts