Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

reclamatie catanicu

DRG_Rares

Recommended Posts

1. Numele tau din joc:DRG_Rares

2. Numele jucătorului reclamat:CataNicu

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Jail pe nedrept a doua oara!Cata e a doua oara cand te rog sa mi verifici laptopul!imi pun armura din mause eu! Nu inteleg pentru ce imi zici ca am hack! Stiu ca ai ceva cu mine dar nu mi se pare corect ce ai facut. pnm te am rugat sa mi verifici laptopul tinand cont ca eu n am iesit din joc si tu mi dai raspuns"n am chef"... nu mi se pare a fii o atitudine de staf asta dar voi stiti.....

4. Martori:------

5. Sectiune:survival

6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/Vwx5Ygx

Edited by DRG_Rares

6 minutes ago, DRG_Rares said:

CataNicu esti constient nici nu se vede cand am schimbat armura.... si tu mi ai dat jail....

Jupanul21 logic ca n am dovezi ca nu m am gandit ca mi da cineva jail si sa mai si refuze sa ma controleze

Nu m-ai fa posturi fara dovezi si fii si tu m-ai cuminte spre deosebire de tine Cata are ceva tu nimic dupa parerea mea membrul staff nu trebuie sanctionat.

Acum 2 ore, canasuperxd a spus:

Nu m-ai fa posturi fara dovezi si fii si tu m-ai cuminte spre deosebire de tine Cata are ceva tu nimic dupa parerea mea membrul staff nu trebuie sanctionat.

Ce dovezi trebuia sa aduca Rares? Nu trebuie sa demonstreze el ca nu a avut hack, trebuie sa demonstreze CataNicu ca a avut, ganditi putin inainte sa comentati. Dupa parerea mea ai primit jail degeaba, trebuia sa ti se faca control, ca sa fie sigur totul.

Edited by EzRekt
  • Like 1

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...