DRG_Rares Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 (edited) 1. Numele tau din joc:DRG_Rares 2. Numele jucătorului reclamat:CataNicu 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Jail pe nedrept a doua oara!Cata e a doua oara cand te rog sa mi verifici laptopul!imi pun armura din mause eu! Nu inteleg pentru ce imi zici ca am hack! Stiu ca ai ceva cu mine dar nu mi se pare corect ce ai facut. pnm te am rugat sa mi verifici laptopul tinand cont ca eu n am iesit din joc si tu mi dai raspuns"n am chef"... nu mi se pare a fii o atitudine de staf asta dar voi stiti..... 4. Martori:------ 5. Sectiune:survival 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/Vwx5Ygx Edited March 24, 2020 by DRG_Rares Link to comment Share on other sites More sharing options...
MorozanVlad Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 In lipsa de dovezi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CataNicu2017 Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Atât timp cât playeri se plâng și ai fost prins cu hack de mai multe ori aia e Daca mă strădui găsesc și dovezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRG_Rares Posted March 24, 2020 Author Share Posted March 24, 2020 (edited) trimite mi si mie dovada ta pentru care mi ai dat jail! MorozanVlad crezi ca stiam eu ca mi da jail?=] Daca stiam filmam si eu, dar nu stau sa filmez tot ce joc.... Edited March 24, 2020 by DRG_Rares Link to comment Share on other sites More sharing options...
CataNicu2017 Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 E cam lag și nu prea e clar da +Ca am primit reclamați că ai hack Asta e o dovadă puțin mai veche dar sper sa fie totul clar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jupanul21 Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Nu ai dovezi,membru staff a procedat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skeilet Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Unde dovedesti tu ca ti-a dat jail daca tu nu ai dovezi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Canasuperxd Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 1.Motive mai sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRG_Rares Posted March 24, 2020 Author Share Posted March 24, 2020 CataNicu esti constient nici nu se vede cand am schimbat armura.... si tu mi ai dat jail.... Jupanul21 logic ca n am dovezi ca nu m am gandit ca mi da cineva jail si sa mai si refuze sa ma controleze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Canasuperxd Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 6 minutes ago, DRG_Rares said: CataNicu esti constient nici nu se vede cand am schimbat armura.... si tu mi ai dat jail.... Jupanul21 logic ca n am dovezi ca nu m am gandit ca mi da cineva jail si sa mai si refuze sa ma controleze Nu m-ai fa posturi fara dovezi si fii si tu m-ai cuminte spre deosebire de tine Cata are ceva tu nimic dupa parerea mea membrul staff nu trebuie sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRG_Rares Posted March 24, 2020 Author Share Posted March 24, 2020 Daca voua vi se pare normal sa filmez tot timpul cand ma joc atunci....nu mai am nimic de comentat. Asta i nivelul..n am ce sa mai zic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skeilet Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Cand erai la jail puteai sa faci o poza nu era mare greu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 In dovada data de CataNicu nu vad ca jucătorul dat sa aibă hack, în acest caz se poate cere sa se facă control Link to comment Share on other sites More sharing options...
CataNicu2017 Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Acum 17 minute, ToTaNHaMoN a spus: In dovada data de CataNicu nu vad ca jucătorul dat sa aibă hack, în acest caz se poate cere sa se facă control Se șterge ușor hackul Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRG_Rares Posted March 24, 2020 Author Share Posted March 24, 2020 atata timp cat n am iesit din joc nu cred ca putea fii sters nimic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 (edited) Acum 2 ore, canasuperxd a spus: Nu m-ai fa posturi fara dovezi si fii si tu m-ai cuminte spre deosebire de tine Cata are ceva tu nimic dupa parerea mea membrul staff nu trebuie sanctionat. Ce dovezi trebuia sa aduca Rares? Nu trebuie sa demonstreze el ca nu a avut hack, trebuie sa demonstreze CataNicu ca a avut, ganditi putin inainte sa comentati. Dupa parerea mea ai primit jail degeaba, trebuia sa ti se faca control, ca sa fie sigur totul. Edited March 24, 2020 by EzRekt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApameaYT Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 nu vad ca jucătorul dat sa aibă hack Link to comment Share on other sites More sharing options...
micuzenn Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 jail degeaba, trebuia sa se faca control la playerul respectiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRG_Rares Posted April 7, 2020 Author Share Posted April 7, 2020 hai ca daca e ceva mi se da si mie un raspuns la reclamtie.....nici nu are 2 sapt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Nu ai dovada cum ca ai primit jail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts