AngelTouch Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Nume: AngelTouch Propunere: In viitorul apropiat/dupa urmatorul wipe daca se poate sa schimbati mapa custom de pe surv cu una default.Sectiune: Survival 1.15.2Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Nu sunt sigur ca lag-ul ar fi un factor dar in orice caz terenul e prea "random"sa zicem, jungla e predominanta, structurile sunt suspentate 15m deasupra terenului sau sub,este doar un ore per node din 6-8, sun constient ca majoritatea dmdurilor vin de la daily vote si crate, dar ma gandeam ca ar fi fain sa fie si putin survival daca ma intelegeti,si acum inca un lucru' nu are nici o legatura cu restul playerilor da eu sunt un completionist, imi place sa fac toate achievementurile si asta cam vine greu cand sunt in desert apas f3 si scrie "biome: Jungle", probabil mai sunt si alti factori favorabili in schimbarea mapei dar nu imi vin mie amu (aia e ¯\_(ツ)_/¯).Poze/Film: ---Ceva de adaugat?: Glad to be back! Ms pt timpul acordat citind acest topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Canasuperxd Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 1.Imi place mapa e foarte tare nu prea am jucat 1.15.2 insa mapa nu e de comentat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borntokill Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 nu mi se pare ceva necesar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau7436 Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Sau...sa se faca inca o sectiune de 1.15,like cu mapa default. Apropo pt. cei care vad asta...schimbati difficulty-ul pe normal va rog,ii urat rau xd. Angel iti sustin jumatate de propunere. Ggs xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Robyyyyyy Posted March 29, 2020 Admin Share Posted March 29, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts