RonaldoNcs Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 1. Numele tau din joc: RonaldoNcs 2. Numele jucătorului reclamat: ajhlax183 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: pai dreq mi-a dat mute pt spam da n am facut spam gen 4. Martori: - 5. Sectiune: assassins 6. Dovezi - Poze:http://prntscr.com/rm55t4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horia Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 https://i.badlion.net/5NNUPssyNVVotcrBtwTLBm.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilovecoffy Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Mute dat degeaba, Pro ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MorozanVlad Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 3 minutes ago, Ilovecoffy said: Mute dat degeaba, Pro ! Daca nu esti staff nu ai dreptul sa dai pro/contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyleplaysmu Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Va rog sa nu faceti chat aici. Asteptati parerea membrilor staff si concluzia unui administrator Link to comment Share on other sites More sharing options...
winterbabe Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Ai spamat cu "El" dupa cum se vede in contra-dovada data de Horia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Canasuperxd Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 1.Dupa parerea mea ala nu e spam,spam este cand scrii, el el el 2.Si scrie acceasi persoana. 1.Dupa parerea mea ala nu e spam,spam este cand scrii, el el el 2.Si scrie acceasi persoana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horia Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 (edited) Macar cititi si voi regulamentul ala si dupa dati pro/contra.... Nu vad aici ca scrie ca tre sa fie consecutive , nu mai interpretati cum vreti voi daca a scris de 3 ori aceelas cuvant/propozitie e spam Pentru SPAM se vor da mute 10 minute.-> Se consideră SPAM doar atunci cand: 1. Persoana respectivă folosește de mai mult de 2 ori aceeasi propoziție; Edited March 25, 2020 by Horia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maa0007 Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Dovada demonstreaza ca ai facut spam. Membrul staff ramane nepedepsit. Multumim pentru reclamatia facuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts