RonaldoNcs Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 1. Numele tau din joc: RonaldoNcs 2. Numele jucătorului reclamat: winterbabe 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: pai si-a dat vanish cand dadeam in el, mai intai god dupa a disparut,plm. 4. Martori: - 5. Sectiune: assassins 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
winterbabe Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Imi pare rau , dar sunt la cabana si lucrez de pe un modem cu 7Mb de net pe secunda imi pare rau daca te-a deranjat faptul ca m-a deconectat in timp ce voiai sa te lupti cu mine , insa nici nu m-ai lovit. Problema m-a dat afara atat doar si ar fi fost de apreciat sa filmezi si restul de dupa ce te-ai batut cu noi. Sa ai o seara faina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RonaldoNcs Posted March 24, 2020 Author Share Posted March 24, 2020 (edited) se vede pe filmare c-am dat in tine si erai pe god cel mai probabil. si apropo nu se da contra la propria reclamatie :)) Edited March 24, 2020 by RonaldoNcs Link to comment Share on other sites More sharing options...
winterbabe Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 In regula Ronaldo , daca te-a deranjat faptul ca m-a dat afara imi pare rau. O seara buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borntokill Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Acum 19 minute, RonaldoNcs a spus: 1. Numele tau din joc: RonaldoNcs 2. Numele jucătorului reclamat: winterbabe 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: pai si-a dat vanish cand dadeam in el, mai intai god dupa a disparut,plm. 4. Martori: - 5. Sectiune: assassins 6. Dovezi - Poze: Salut Ronaldo! Stiu ca probabil nu iti pasa de ce o sa ti spun, dar m am uitat mai mult pe filmare, cu viteze de redare diferite si pot spune ca l ai lovit pe micuzenn. din cate vad, te joci cu badlion client, deci ai putea sa iti activezi hitboxurile pentru ca sa nu mai fi confuz data viitoare! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nForceTitan Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 1 hour ago, Borntokill said: Salut Ronaldo! Stiu ca probabil nu iti pasa de ce o sa ti spun, dar m am uitat mai mult pe filmare, cu viteze de redare diferite si pot spune ca l ai lovit pe micuzenn. din cate vad, te joci cu badlion client, deci ai putea sa iti activezi hitboxurile pentru ca sa nu mai fi confuz data viitoare! Nu a dat in winterbabe pt ca avea god Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borntokill Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Acum 12 ore, nForceTitan a spus: Nu a dat in winterbabe pt ca avea god daca dai cu o viteza de redare mai mica, vei vedea ca a dat in micuzenn. Hitboxurile nu sunt asa cum crezi tu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maa0007 Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Membrul staff a fost verificat. Acesta va fi pedepsit. Multumim pentru reclamatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts