nForceTitan Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 1. Numele tau din joc:anqlytics 2. Numele jucătorului reclamat:basikk 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:deci eu faceam pvp si vine el, m am batut cu el frumos l am omorat (aveam sabie sh5 =]]] ) asa si vine el "3minute plm asa.." si eu zic ai dovada "da filmarea" si zic pune filmarea pe forum si tot asa, dupa mi a dat jail 7d sau plm nush , dupa al intreb , ai permisiunea sa dai jail ca helper? si zice sadi "eu i am dat permisie" sau ceva de genu, eu de unde plm sa stiu ca si sadi asta tace nu zice nmk.. 4. Martori:toti care erau defata 5. Sectiune:ass 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/qzg9jh2 nu ma intereseaza cum am scris gen la gramatica si chesti, m am grabit Link to comment Share on other sites More sharing options...
basikk11 Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 in primul rand se vorbeste frumos il al doilea rand nu ti am dat 7d ti am dat 8h si daca nu aveam permisiune de la cineva nu iti faceam, nu ma trezesc sa fac de capu meu. dau edit cand pun videoclipurile pe yt Link to comment Share on other sites More sharing options...
nForceTitan Posted March 24, 2020 Author Share Posted March 24, 2020 2 minutes ago, xBqsic said: in primul rand se vorbeste frumos il al doilea rand nu ti am dat 7d ti am dat 8h si daca nu aveam permisiune de la cineva nu iti faceam, nu ma trezesc sa fac de capu meu. dau edit cand pun videoclipurile pe yt imi pare rau pt limbaj , imi pare rau ca am zis 7d , si trebuia sa spui in pnm Link to comment Share on other sites More sharing options...
basikk11 Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 10 hours ago, xBqsic said: in primul rand se vorbeste frumos il al doilea rand nu ti am dat 7d ti am dat 8h si daca nu aveam permisiune de la cineva nu iti faceam, nu ma trezesc sa fac de capu meu. dau edit cand pun videoclipurile pe yt dovada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maa0007 Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Dovada prezentata de catre membrul staff reclamat, confirma faptul ca ai refuzat control si de asemenea ca foloseai hack. Membrul staff nu va fi pedepsit. Multumim pentru reclamatia facuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts