XxBlackAngelxX Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Pe skyblock 1.13.2 am intampinat mai multe probleme legate de bug. Prima ar fi ca de multe ori daca faci ceva pe insula se mai blocheaza si nu poti face nimic si tu ramai blocat pe loc, iar dupa ce dai ./is home nu iti mai apare insula, ca si cum ar fi toate blocurile invizibile si se intampla de prea multe ori asta. Sau cand, de exemplu minezi si dupa cazi in gol, desi nu am spart nici un bloc, iar cand apas iar comanda ./is home din nou nu apare insula. Iar de azi am observat ca nu se mai stackeaza animalele/obiectele. Am si poze cu dovada, daca este nevoie. Sper sa se rezolve, pentru ca e super smecher serverul si ar fi pacat de el sa fie multe probleme Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Iti recomand sa intri cu versiunea 1.13.2, cel mai probabil nu vei mai avea aceste probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts