Fxbyy Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 1. Numele tau din joc: Fxby 2. Numele jucătorului reclamat: NoHaxJustDenis 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: acest player a facut spam si este moderator 4. Martori: ..... 5. Sectiune: assassins 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/kl9TAbV Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCanDoThat Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 spamul e atunci cand scrii aceasi propuzitie de 2+ ori , nu vad unde am facut , daca te referi la faptul ca am ocupat 3 randuri cu textul meu . a fost ca sa-i explic acelui player care e treaba cu kill-urile si death-urile -> Se consideră SPAM doar atunci cand: 1. Persoana respectivă folosește de mai mult de 2 ori aceeasi propoziție; 2. Când scrie ceva asemănător, când un mesaj nu este format din subiect și predicat sau are sub 16 caractere și este repetat, fără pauză de 10-20 secunde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Ceea ce a făcut membru staff se numește spam avoid, iar aceasta nu este împotriva regulamentului Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApameaYT Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 motivele mai sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCanDoThat Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 cer tc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex2905 Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts