Lion Posted March 27, 2020 Share Posted March 27, 2020 Numele meu: zeul_lion Sectiune:Survival 1.8 Numele jucatorului reclamat: Aezzy xAccused derev4 Dragos1999 Detalii: aveam 3 ig spawnere si am vrut sa vand 2, xaccused a vrut 3 si ma rugat o ora si nu am vrut sa i l dau pe al treilea, dupa si a pus protectie la mn in casa si a venit cu aia si m-au omorat. Chesturile mele cu armuri si chestii nu am acces si nu au luat nimic. Pana la urma i am dat spawneru pe 200k si a venit si mi a cerut aia 200k inapoi si i am dat, si nu a scos protectia. Martori:zNexus_ care este VIP++ Dovezi am mai multe in pv dar in momentul actual am doar un filmulet in care ma omorau. Nu pot pune poze sau video vad asa ca dau pe discord. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApameaYT Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 este vina ta ca nu ti-ai pus protectie in casa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Canasuperxd Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 1.Trebuia sa iti pui protectie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 Nu ai pus protecția, e greșeala ta și trebuie sa ți-o asumi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobi Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 motive mai sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
micuzenn Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 Nu ai pus protecție in casa, e vina ta aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts