Porto Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 1. Numele tau din joc:Porto_vodaa 2. Numele jucătorului reclamat:Karokalashi 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Stateam pe insula mea, facand diverse treburi cand in urma unui concurs de tipul "copiaza cuvantul" jucatorul reclamat a raspuns, astfel castigand si facand lumea "noob" in starea sa euforica de castig, avand in vedere jignirea aceasta in comunitatea de gaming am hotarat sa scriu "limbaj".Apoi a inceput spam-ul si jignirile adresate asupra mea.Serverul este unul bun cu staff si playeri cumsecade, dar mai sunt si exceptii, as propune pastrarii unui mediu cat mai armonios. 4. Martori:qZane, 69Carloxss_, AllexCore, rocry8, ReMus112(la acesta nu sunt singur daca a intrat in prealabil sau a fost martor) 5. Sectiune:Skyblock 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/KGZTdab Link to comment Share on other sites More sharing options...
Canasuperxd Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Trebuie sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Va fi sanctionat conform regulamentului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts