Victorboss180 Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 (edited) 1. Numele tau din joc: Victorboss180 2. Numele jucătorului reclamat: PoloNiKH 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Jail Fara Dovada /sethome sau alt ceva , eu am dat decat /back , iar in regulamentul pentru playeri nu scrie nimic de /back la regula : 13. Este interzis sa dati /sethome pe protectia / in casa / insula / altui jucator (fara acordul acestuia). Daca aveti plangeri de la un jucator ca ati dat sethome la el pentru a va favoriza jocul, veti fi penalizat: Jail: 8 ore Iar in regulamentul de staff scrie clar : 3. Abuzul de comenzi este stric interzis! Se include: - Sa iti dai unmute singur; - Sa dai iteme din GameMode altor persoane; - Sa faci team cu jucatori sau donatori cu grad mai mic de Admin daca ai acces la /gmc; - Sa vinzi iteme de la kit; - Sa faci pvp cu itemele de la kituri de donator (pentru grad de staff); - Sa folositi comenzi precum /day, /sun fara acordul unui operator; - Sa dati jail / ban / mute cuiva fara un motiv concret! De asemena, orice donator / membru Staff trebuie sa aiba dovada pentru sanctiunea data! Daca respectiva persoana care a fost sanctionata revine cu o reclamatie si nu prezinta o dovada, membrul staff va fi sanctionat! 4. Martori: 46 de players on (toata sectiunea) 5. Se ctiune: Survival Epic 1.15.2 6. Dovezi - Poze: Eu mi.am cerut scuze , dar el : e , stai aici..... Edited March 29, 2020 by Victorboss180 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau7436 Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Am fost on,am vazut ce s-a intamplat...desi cred ca Victor,nu a spus toata povestea intrega...da are si Polo' o vina... Victor o fost o victima?...intr-un fel da,omu de-a lungul timpului a avut cateva neintelegeri cu niste players,una o a avut-o cu Varu meu mai mic KlaudiuRomania...io dat un scam la un trade cu emeralde xddd Baiatu ala Heaven parca asa-l chema...si Polo' da au facut niste troll pe spatele lui xd Sa fie pedepsiti? Nush daca Victor o stat 10 min in jail de ex. eu zic sa primeasca si ei,In my opinion m£ther f£cker xddd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victorboss180 Posted March 29, 2020 Author Share Posted March 29, 2020 (edited) clau7436- Quote "Victor o fost o victima?...intr-un fel da,omu de-a lungul timpului a avut cateva neintelegeri cu niste players" poti sa imi explici cine sunt acei pleyeri ? clau7436- Quote "una o a avut-o cu Varu meu mai mic KlaudiuRomania...io dat un scam la un trade cu emeralde xddd" nici nu stiu cine e klaudiuromania..... si eu fac tradeuri iteme pe iteme , nu scam... plus nu ai dovezi cum ca eu am dat scam Edited March 29, 2020 by Victorboss180 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoloNiKH Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 https://imgur.com/a/5qSTD1S iGabriel s a plans la mine ca il deranjezi si ii tot apesi pe chestii,in regulament nu scrie ca nu ai voie /back dar la ora aceasta nu prea gandeam,totusi da,ti am dat sansa sa ti ceri scuze lui iGabrielG frumos pentru a iti oferii unjail deoarece era o ora foarte tarzie si nu voiam sa ti stric cheful de joc,probabil am exagerat putin cu glumele dar nu asta era intentia mea,atata timp cat iGabriel s a plans ca il deranjezi iar tu nu voiai sa pleci am actionat cat sa l pot ajuta pe Gabriel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkZen Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Am fost de fata si stiu ce s-a întâmplat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victorboss180 Posted March 29, 2020 Author Share Posted March 29, 2020 1 minute ago, DarkZen said: Am fost de fata si stiu ce s-a întâmplat. daca stii asa de bine ce sa intamplat , explicami asta 13. Este interzis sa dati /sethome pe protectia / in casa / insula / altui jucator (fara acordul acestuia). Daca aveti plangeri de la un jucator ca ati dat sethome la el pentru a va favoriza jocul, veti fi penalizat: Jail: 8 ore eu nu am dat /sethome la el in casa / protectie + /back nu este in regulament.....din cate se pare.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Canasuperxd Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Totusi ai venit in protectia lui ai nu mai raspunde la fiecare vot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuroo18 Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Polonikh nu stie nici macar sa citeasca un regulament Link to comment Share on other sites More sharing options...
YukiDark Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShuRiKiBuRiKi Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 (edited) Nu respecta regulamentu si face abuz pe langa faptul ca favorizeaza anumiti playeri Edited March 29, 2020 by ShuRiKiBuRiKi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiSmekerul Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 nu știe să citească un regulament! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gheo Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Polonikh nu respecta regulamentul in situatia asta, prea bagi reguli de la tine in ultima perioada doar sa iesi tu in avantaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zquare Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheLose Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Nu respecta regulamentu si face abuz pe langa faptul ca favorizeaza anumiti playeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobi Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoloNiKH Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Acum 6 ore, Gheo a spus: Polonikh nu respecta regulamentul in situatia asta, prea bagi reguli de la tine in ultima perioada doar sa iesi tu in avantaj Acum 7 ore, AndreiSmekerul a spus: nu știe să citească un regulament! Acum 3 ore, TheLose a spus: Nu respecta regulamentu si face abuz pe langa faptul ca favorizeaza anumiti playeri Acum 10 ore, Kuroo18 a spus: Polonikh nu stie nici macar sa citeasca un regulament Sunteti penibili, treceti pe la jail zilnic si acum mintiti contra mea? Nu aveti voie sa raspundeti cand nu sunteti staff,de Kuro avean pretentii, dar restu meritati celula speciala in jail Acum 7 ore, AndreiSmekerul a spus: nu știe să citească un regulament! Acum 3 ore, TheLose a spus: Nu respecta regulamentu si face abuz pe langa faptul ca favorizeaza anumiti playeri Acum observ, Andrei, chiar ai intrat de pe 2 conturi de forum sa mi dai pro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhoulJanberk Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Te rog sa nu ti pui tovarasii sa raspunda la reclamatie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victorboss180 Posted March 30, 2020 Author Share Posted March 30, 2020 (edited) imi retrag reclamatia,cer t/c Edited March 30, 2020 by Victorboss180 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maa0007 Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Jucatorul a fost deranjat iar membrul staff a actionat. Acesta nu va fi sanctionat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts