Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie PoloNiKH

Victorboss180

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: Victorboss180

2. Numele jucătorului reclamat: PoloNiKH

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Jail Fara Dovada /sethome sau alt ceva , eu am dat decat /back , iar in regulamentul pentru playeri nu scrie nimic de /back la regula

13. Este interzis sa dati /sethome pe protectia / in casa / insula / altui jucator (fara acordul acestuia). Daca aveti plangeri de la un jucator ca ati dat sethome la el pentru a va favoriza jocul, veti fi penalizat:

Jail: 8 ore

Iar in regulamentul de staff scrie clar :

3.  Abuzul de comenzi este stric interzis! Se include:

- Sa iti dai unmute singur;

- Sa dai iteme din GameMode altor persoane;

- Sa faci team cu jucatori sau donatori cu grad mai mic de Admin daca ai acces la /gmc;

- Sa vinzi iteme de la kit;

- Sa faci pvp cu itemele de la kituri de donator (pentru grad de staff);

- Sa folositi comenzi precum /day, /sun fara acordul unui operator;

- Sa dati jail / ban / mute cuiva fara  un motiv concret!

De asemena, orice donator / membru Staff trebuie sa aiba dovada pentru sanctiunea data! Daca respectiva persoana care a fost sanctionata revine cu o reclamatie si nu prezinta o dovada, membrul staff va fi sanctionat!

4. Martori: 46 de players on (toata sectiunea)

5. Se ctiune: Survival Epic 1.15.2 

6. Dovezi - Poze: 

Eu mi.am cerut scuze , dar el : e , stai aici.....

Edited by Victorboss180

Am fost on,am vazut ce s-a intamplat...desi cred ca Victor,nu a spus toata povestea intrega...da are si Polo' o vina...

Victor o fost o victima?...intr-un fel da,omu de-a lungul timpului a avut cateva neintelegeri cu niste players,una o a avut-o cu Varu meu mai mic KlaudiuRomania...io dat un scam la un trade cu emeralde xddd

Baiatu ala Heaven parca asa-l chema...si Polo' da au facut niste troll pe spatele lui xd

Sa fie pedepsiti? Nush daca Victor o stat 10 min in jail de ex. eu zic sa primeasca si ei,In my opinion m£ther f£cker xddd. 

clau7436-

"Victor o fost o victima?...intr-un fel da,omu de-a lungul timpului a avut cateva neintelegeri cu niste players" 

poti sa imi explici cine sunt acei pleyeri ? 

clau7436- 

"una o a avut-o cu Varu meu mai mic KlaudiuRomania...io dat un scam la un trade cu emeralde xddd"

nici nu stiu cine e klaudiuromania..... si eu fac tradeuri iteme pe iteme , nu scam... plus nu ai dovezi cum ca eu am dat scam

Edited by Victorboss180
  • Sad 1

https://imgur.com/a/5qSTD1S

iGabriel s a plans la mine ca il deranjezi si ii tot apesi pe chestii,in regulament nu scrie ca nu ai voie /back dar la ora aceasta nu prea gandeam,totusi da,ti am dat sansa sa ti ceri scuze lui iGabrielG frumos pentru a iti oferii unjail deoarece era o ora foarte tarzie si nu voiam sa ti stric cheful de joc,probabil am exagerat putin cu glumele dar nu asta era intentia mea,atata timp cat iGabriel s a plans ca il deranjezi iar tu nu voiai sa pleci am actionat cat sa l pot ajuta pe Gabriel.

1 minute ago, DarkZen said:

Am fost de fata si stiu ce s-a întâmplat. 

:contra:

daca stii asa de bine ce sa intamplat , explicami asta  

13. Este interzis sa dati /sethome pe protectia / in casa / insula / altui jucator (fara acordul acestuia). Daca aveti plangeri de la un jucator ca ati dat sethome la el pentru a va favoriza jocul, veti fi penalizat:

Jail: 8 ore

eu nu am dat /sethome la el in casa /  protectie  + /back nu este in regulament.....din cate se pare....

• Sad 1

Acum 6 ore, Gheo a spus:

:pro:Polonikh nu respecta regulamentul in situatia asta, prea bagi reguli de la tine in ultima perioada doar sa iesi tu in avantaj

Acum 7 ore, AndreiSmekerul a spus:

:pro:nu știe să citească un regulament! 

Acum 3 ore, TheLose a spus:

:pro:Nu respecta regulamentu si face abuz pe langa faptul ca favorizeaza anumiti playeri 

Acum 10 ore, Kuroo18 a spus:

:pro:Polonikh nu stie nici macar sa citeasca un regulament 

Sunteti penibili, treceti pe la jail zilnic si acum mintiti contra mea? Nu aveti voie sa raspundeti cand nu sunteti staff,de Kuro avean pretentii, dar restu meritati celula speciala in jail

Acum 7 ore, AndreiSmekerul a spus:

:pro:nu știe să citească un regulament! 

Acum 3 ore, TheLose a spus:

:pro:Nu respecta regulamentu si face abuz pe langa faptul ca favorizeaza anumiti playeri 

Acum observ, Andrei, chiar ai intrat de pe 2 conturi de forum sa mi dai pro? 😂

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...