Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie Basikk

Fxbyy

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: Fxby

2. Numele jucătorului reclamat: Basikk

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: mi-a dat mute 30m pt jignire ....... si in regulament screi 1-2 ore (depinde de gravitate)

4. Martori: OmxKnock , _Dizy_ , pistonpool

5. Sectiune: Assassins

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/i2aBcnG

Edited by Fxbyy

1 minute ago, Fxbyy said:

omule =]] .....esti paleta? te am jignit...citeste regulamentul inca odata sa vezi ca e intre 1-2 ore =]]

ce n ai inteles din ce ti am zis mai sus? vrei sa ti desenez? si nu te mai crede asa smecher ca nu esti.

omule ....daca jigneam alt player imi dadeai mute intre 10 min respectiv o ora ....dar daca te am jignit pe tine trebuia sa mi dai mute intre 1-2 ore ....mai citeste regulamentul ala odata

Edited by Fxbyy

Just now, Fxbyy said:

omule ....daca jigneam alt player imi dadeai mute inte 10 min respectiv o ora ....dar daca te am jignit pe tine trebuia sa mi dai mute intre 1-2 ore ....mai citeste regulamentul ala odata

da eu n am inteles bine partea asta. 

Salut @Fxbyy

În primul rand, am sa te rog sa nu mai facem aici chat și sa așteptam și restul membrilor staff sa dea un vot acestei reclamații. 

Revenind la subiectul reclamației tale, când @basikk11 ți-a dat mute, acesta, bănuiesc, ca nu observase de modificările aduse regulamentului. Îți sugerez sa nu uiți ca suntem oameni, ci nu roboți și ca oricine poate sa greșească la un moment dat, după cum a zis si @canasuperxd

Din partea mea, acesta reclamatie are :contra:

Succes mai departe! 

• Like 1

I-ai făcut cerere membrului staff care ți-a dat mai puțin timp mute ca l-ai înjurat? 

Eu cred ca ar trebui sa spui mulțumesc. 

Nu cred ca este o greșeală ca ai primit mai puțin timp mute,era sa fie o greșeală dacă îți dădea mai mult timp. 

:contra:

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...