RobertFNS Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 1 Numele tau din joc: RobertFNS 2. Numele jucătorului reclamat: qRazz3r_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: mi a dat jail degeaba , vreau si eu dovada ca am refuzat jail pt ca eu am iesit ca ma urmareati si am scapat de combat 4. Martori: nimeni 5. Sectiune: factions 6. Dovezi - Poze: https://prnt.sc/rosp6r Link to comment Share on other sites More sharing options...
qRazz3r Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 dc ai iesi de pe minecraft cand ai iesit din combat?:) + martori si acuzatori mrkookyee si darius1234 Acesta era constient ca va fi luat la control deoarece multi playeri ziceau pe chat ,din acest motiv a iesit de pe mc nu cum zice el"am iesit din combat" nu vad alt motiv pt a inchide mcul fix cand zic playerii sa fi luat la control Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertFNS Posted March 29, 2020 Author Share Posted March 29, 2020 (edited) in filmare se vede foarte clar ca am iesit inainte sa imi faci anumitul control , doresc ca acest moderator sa fie sanctionat plus ca am iesit inainte sa zici tu chestia aia se vede clar pe filmare Edited March 29, 2020 by RobertFNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobi Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Membrul staff va fi sanctionat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts