Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie EduardGaming

hoodiexm

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: zMnoger

2. Numele jucătorului reclamat: EduardGaming

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: A insultat playeri. M-a pus sa folosesc helpop in mod inutil, mi-a dat mute o ora (se da 20 de minute) etc.

4. Martori: sorphieX_ , Alexhlp , Quueenn_ , 7cpsCombo , ReMus112

5. Sectiune: SkyPvP

6. Dovezi - Poze: https://prnt.sc/rqtvvh

Edited by hoodiexm

:contra:

https://imgur.com/a/jyknVDs

Dar de astea ati uitat ?

Acum 43 minute, hoodiexm a spus:

1. Numele tau din joc: zMnoger

2. Numele jucătorului reclamat: EduardGaming

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: A insultat playeri. M-a pus sa folosesc helpop in mod inutil, mi-a dat mute o ora (se da 20 de minute) etc.

4. Martori: sorphieX_ , Alexhlp , Quueenn_ , 7cpsCombo , ReMus112

5. Sectiune: SkyPvP

6. Dovezi - Poze: https://prnt.sc/rqtvvh

M ai intrebat pe helpop dc ti am dat mute si eu ti am spus deoarece m ai jignit pe mn ca staff 

Si v am dat ignore pentru ca nu m ai incetati cu jignirile si pe Helpop si pe chat

11 minutes ago, EduardGaming said:

:contra:

https://imgur.com/a/jyknVDs

Dar de astea ati uitat ?

M ai intrebat pe helpop dc ti am dat mute si eu ti am spus deoarece m ai jignit pe mn ca staff 

Si v am dat ignore pentru ca nu m ai incetati cu jignirile si pe Helpop si pe chat

Din cate stiu esti reclamat si nu ai voie sa dai contra.

Se pot verifica logurile sa se vada ca ai incalcat regulamentul.

Ei nu sunt in staff, iar aceste ss-uri au fost facute dupa ce ai incalcat regulamentul.

Edited by hoodiexm

EduardGaming , te rog sa vorbești cu Maa sau un manager in legătura cu asta , deoarece poza trebuie sa o ai la tine in astfel de cazuri , iar aici tu nu o deti asupra ta ! Pana prezinți o contra dovada :pro:

Edited by winterbabe

38 minutes ago, EduardGaming said:

Dar am dat mai sus niste poze

Dupa parerea mea sunt degeaba, avand in vedere ca tu esti un membru staff si tu ai inceput. Daca ai frustrare pe cineva nu ii dai mute o ora ca asa vrei tu si nu il injuri inapoi.

Edited by hoodiexm

Acum 18 minute, canasuperxd a spus:

:pro:
Cu playei se vorbeste respectuos si nu ca ma voi vo cam luati in cap.

Canasuperxd păi tu daca cineva te-ar jigni si i-ai da mute si incepe pe helpop să te amenințe că e mai mare cu 3 ani decat tine si vine si te bate dupa ce ieși din carantină plus că acela cred că e vărmiu dar nu vrea sa recunoască si vrea anumea sa primesc remove

4 hours ago, EduardGaming said:

Canasuperxd păi tu daca cineva te-ar jigni si i-ai da mute si incepe pe helpop să te amenințe că e mai mare cu 3 ani decat tine si vine si te bate dupa ce ieși din carantină plus că acela cred că e vărmiu dar nu vrea sa recunoască si vrea anumea sa primesc remove

Problemele le rezolvi in realitate, nu pe Minecraft.

Am fost martora la ceea ce s-a intamplat, intr-adevar EduardGaming nu a procedat corect, eram de fata cand a jignit, adresandu-i-se lui zMnoger ca este doar un copil de 12 ani etc.

Indiferent de comportamentul unui jucator, trebuie sa te comporti civilizat, tu faci parte din staff ul acestui server, nu ei!

De asemenea, ai nevoie de dovezi la orice actiune pe care tu o faci, care este legata de comenzile la care tu ai acces ( mute, kick etc)

:pro:

3 hours ago, EduardGaming said:

Tu nu stii sa te  uiti sus dar dao in colo de treaba dupa ce ca el ma injurat de toata familia fara sa fac  nimic ma mai si luati la intrebari dc il fac copil de 12 ani

Te luai de playeri fara motiv, de asta m-am luat eu de tine. E asa greu de inteles?

Fara motiv ? Eram injurat pe helpop care tu nul vedeai si cica m am luat fara motiv ? M a intrebat unul dc i am dat mute si o inceput pe helpop sa ma faca in toate felurile si i am zis : Ce copil de 8 ani. Pentru ce sa am respect față de el daca el nu are fața de mine ???

2 hours ago, EduardGaming said:

Fara motiv ? Eram injurat pe helpop care tu nul vedeai si cica m am luat fara motiv ? M a intrebat unul dc i am dat mute si o inceput pe helpop sa ma faca in toate felurile si i am zis : Ce copil de 8 ani. Pentru ce sa am respect față de el daca el nu are fața de mine ???

Ma omule, inainte sa ma iau eu de tine, insultai playerii, ba ca le dai target, ba ca le dai ignore, ba ca is nu stiu cum, ba ca au 8 ani. Dupa aia m-am luat eu de tine, si te-ai ofticat. Sunt sigur ca nu ai 14 ani daca reactionezi asa.

Acum 3 ore, hoodiexm a spus:

Ma omule, inainte sa ma iau eu de tine, insultai playerii, ba ca le dai target, ba ca le dai ignore, ba ca is nu stiu cum, ba ca au 8 ani. Dupa aia m-am luat eu de tine, si te-ai ofticat. Sunt sigur ca nu ai 14 ani daca reactionezi asa.

Le dadeam target deoarece veneau team de cate 5 pe mn  si nu te lua de varsta mea  fară sa stii tu gandeste putin rational daca nu aveam  14 ani mai eram acceptat ca helper ?

11 minutes ago, EduardGaming said:

Le dadeam target deoarece veneau team de cate 5 pe mn  si nu te lua de varsta mea  fară sa stii tu gandeste putin rational daca nu aveam  14 ani mai eram acceptat ca helper ?

1) Nu ma iau de varsta ta

2) Nu stiu cum te-au acceptat ca helper daca faci asa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...