Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie Sadieeeeh

Zereg

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: Zereh

2. Numele jucătorului reclamat: Sadieeeeh

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Mi a dat jail ca i au zis aia ca am hack,fara nicio dovada,nici nu m a luat la control

4. Martori: Eu si altii de pe assassins

5. Sectiune: assassins

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/fy8QRBW 

Hai cu dovada Sadieh,enjoy la warn ceaw

In al doilea rand prietenul meu sadieeeh,vreau dovada ca mi a cerut control,dupa cum vezi si pe poza mea mai sus nu era nimeni sa mi ceara,astept dovada de ce mi ai dat jail,hai mai repede

Nu te mai ascunde si adu dovada aia azi(aia pe care nu o ai ca dai jailuri/banuri cand ti se scoala)

@Robyyyyyy

eu ti-am dat jail , este o problema la filmare cum a fost incadrata dar se vede ca te-am strigat eu pe chat sa imi dai cod anydesk , nu ai zis nmk ti-am maiu dat 2 minute nu ai zis nmk si-a scris pe chat si ronaldoNcs si AlexFTW pt ca poate ma aveai la ignore si tot nu ai facut nmk te-am lasat si mai mult de 3 minute, imi cer scuze de cum e inadrata filmarea nu aveam setarile bune la obs insa tot se vede ce trebuie sa se vada

https://youtu.be/Z4K4fkE-m_A min 0;55 1:03( cand am zis sa imid ai cod anydesk si ca ai 3 min ) 2:06 cand am zis ca mai ai 2 minute si mai pe la filnal cand si ronaldo si restu iti ziceau sa imi rsp pt ca nu raspundeai nimanui 

Nu mi a zis nimeni nimic sa stii,nu am vazut absolut nimic pe chat,nici de la tine nici de la nimeni

Am primit o data jail pe chestia asta de ce mi ai mai dat si tu inca o data?

Si nu vad unde e reachu sa mor eu,ma dau in spate cand dau si nu vad unde e reachu,fac s tap dreq,sa mor eu daca ati auzit vreodata..dmn

+ ca am primit o data pentru asta jail,de ce mi ai dat si tu inca o data?

Ai dovada ca te.am strigat la control si eu si restu ,se si aude pe disc ca toti ziceau ca nu bagi pe nimeni in seama deci nu doar eu sunt singuru prost pe care incerci sa il minti , hai sa asteptam un administrator sa horatasca el oricum am filmat prost dar macar se vede macar se vede.Si mereu ai facut asa ,nu e prima abatere cand refuzi control inainte de jail-ul asta ai zis ca vrei nope sa iti faca control , dar eu ce am de nu pot sa iti fac?

Edited by Horia

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...