Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie GhoulJanberk


GheoFARAONUL

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: GheoANT

2. Numele jucătorului reclamat: GhoulJanberk

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Eram afk la mine in protecti, care se afla aproape de ceea al altui player. Vecinul meu drag a incercat si el sa faca un tpa+kill dar din pacate victima i a scapat si a ajuns la mine acasa. Eu dupa ce am revenit la pc m am trezit cu el la mine in casa, mi am intrebat restul prietenilor daca au dat ei tpahere dar toti au raspuns cu ,,nu" iar in cazul acesta dedusem ca avenit el cu fly drept urmare l am omorat fara sa cer explicatii ( pentru ca e un sv PVP )

4. Martori: 5 persoane de pe discord 

5. Sectiune: Survival 15.2

6. Dovezi - Poze: N am stat sa fac poze la momentul in care mi a dat jail deoarece am incercat sa explic membrului din staff ( degeaba aparent  )

Link to comment
Share on other sites

Am fost martor, chiar langa el. Noi doar ne-am trezit cu acel om in casa si nu am stiut nimic de el, si avand in vedere ca e server pvp l-am omorat bineinteles. Niciunul dintre noi nu i-a dat tpahere asa ca nu aveam de ce fi sanctionati acum, iar pentru ce a spus domnul Ghoul ca i-ar fi dat ben tpa, noi nu avem nicio treaba cu ben, asa ca nu vad relevanta in asta.

Link to comment
Share on other sites

Dovezile ca era la tine n protectie https://imgur.com/Thy3LAYhttps://imgur.com/a/K1dVlJs
https://imgur.com/Thy3LAY

si ca tu si ben i ati dat tpa+kill https://imgur.com/a/FCSVGb1

 

nu dau jail degeaba 😉

si in prima poza se vede cum ben a zis de tpa cand acel player a cerut ceva itm

am fost de fata cand a dat ben tpa si l ai omorat cu arcul:)) nu ma astept sa recunosti ca asa sunteti cei cu tpa+kill dar totusi

Link to comment
Share on other sites

Totusi, vad ca nu prea te ai dus la scoala. In fine dar vreau sa mi raspunzi la o intrebare: Cum sa fac eu tpakill cu ala cand veneati tot staff ul sa l las in pace si sa nu l mai omor. Nu crezi ca e putin asta sau inca nu esti in stare sa faci nici cea mai mica conexiune ?

 

Link to comment
Share on other sites

Nu, zic de acel moment, ma refer la zilele trecute cand am mai luat jail 24h pe degeaba ( a fost degeaba pentru ca am iesit ). Dar daca nu ai capacitatea sa poti intelege asta nu mai am nimic de comentat legat de subiectul asta, toata situatia ma vede nevinovat, toate evenimentele precedente ma vad dar, tu ca ai asa un har mai special ma vezi vinovat 100% ( nu zic ca nu prea te duce mintea dar ar fi cazul...).

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...