Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Working on a Project

skrpt

Recommended Posts

• Nume: iDanEz | Bivol Daniel
  • Varsta: 15 ani
  • Experienta: Medie.
  • Cu ce anume puteti ajuta comunitatea: Am inceput un mic proiect, lucrand la un server de SA:MP. Server-ul a inceput de la un mic edit de la Big-Zone, majoritatea bugurilor fiind rezolvate. Au fost adaugate mai multe lucruri, precum job-ul Strawberry Collecter, *o mica glumita daca se poate, mai pe scurt spania in nutshell*, Billboards, Apartament System, Pet si altele.. Au fost modificate mai multe Textdraw-uri. (https://imgur.com/a/QnVr24o - prezentate niste textdraw-uri si sisteme facute de mine). Probabil o sa fac si video legat de acest proiect, si o sa fie un Gamemode frumos dupa parerea mea cu un gameplay similar celui din trecut. *Am uitat sa adaug, economia acestui gamemode este mica, dar care poate fii stabila daca nu se vor organiza multe evenimente.* Sper ca v-a placut descrierea proiectul meu. Va multumesc de atentie.

Un mic update.

- La mafii se lucreaza la un sistem de statistici, atat in timpul war-ului, cat si la sfarsitul lui.
 - Acum cand dai [/duty] in toate factiunile, v-a aparea ca esti On-Duty in dreapta sus.
 - Au fost facute seturi de arme la mafioti. adica SET 1: Deagle, M4 si asa mai departe, alatura-nduse si Combat Shotgun, Rifle, si Tec-9.

To-Do list.
 - Level Indicator + /hud de modificat (automat dupa ce adaugi acesta, ar trebuii de modificat ca sa-l poti scoate.)
 - /stats (de facut sa fie mai frumos).
 - Refacut textdraw-ul pentru sistemul de Case-uri.
 - Refacut sistemul de changerank.
 - De adaugat /trade.
 - Modificat DMV-ul, Weapon School, Boat School si Flying School.
- Modificat unele textdraw-uri.