DariusOk Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 (edited) Aseara pe la 1 eu am primit mute de la PoloNiki doar pentru ca am vb cu o fata si lui ii placea de ea.mai incolo imi dadusem tp la el,vazusem o fata mai frumoasa mam bagat in seama cu ea si PoloNiki imi citea measajele din privat sdi le punea pe chatul public credeti ca are voie? ca eu mam uitat pe Staff Rules si unele din astea era Ileg Cred ca ar trebui Pedepsit! Edited April 2, 2020 by DariusOk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Ai dovada cu mute-ul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YukiDark Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Salut, DariusOk! Din pacate nu ai respectat modelul reclamatiei, pe care-l poti vizualiza aici: Si in al doilea punct de vedere, nu ai niste dovezi care sa ateste cele intamplate. Imi pare rau, dar reclamatia ta primeste , din partea mea. Succes mai departe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Canasuperxd Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 1.ai un model de respectat 2.fara dovezi nu avem ce face Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex2905 Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Te rugam sa revii cu un nou topic în care respecți modelul postat de colegul meu, și câteva dovezi împreună cu acel topic. Asta ca să vedem și noi dacă e adevărat ceea ce spui și eventual sa te putem ajuta. Pana atunci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts