Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Propunere iteme /mobcoins

xQwErTy1337

Recommended Posts

1. Nume: xQwErTy1337
2. Propunere: Sa se adauge urmatoarele iteme/titluri la /mobcoins :

Titlu "1337" - pret 1337 mob coins

Titlu "Bo$$" - pret 10000 mob coins

Spawner de Evokers - pret 5000 mob coins

Spawner de Vindicator - 1000 mob coins

Dragon egg - 100000 mob coins

Carte cu unbreaking 10 - 5000 mob coins ( nu stiu daca se pune unbreaking 10 cand combini itemul cu cartea intr-un anvil, dar sa se faca un sistem cu care sa poti adauga unbreaking 10 pe un item daca ai o carte de unbreaking 10 )

Carte cu looting 10 - 50000 mob coins

Alte grade decat VIP si VIP+

UPGRADER pentru cati mob coins primesti: sa primesti de 2 ori mai multi mob coins, sau sa ai sansa mai mare la mobi sa iti dropeze mob coins - pret 100000

Efect permanent de night vision/speed, si alte buff-uri - decideti voi un pret in functie de efect

Perk sa-ti ofere de 2 ori mai multe diamante cand le minezi, sau alte ore-uri

3. Sectiune: Survival 1.15.2
4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Mai multa distractie pe server si motiv sa farmezi, pentru ca in momentul de fata am iteme full si ma plictisesc pe server, deci da-ti-mi un motiv sa mai joc
5. Poze/Film: -
6. Ceva de adaugat?: /mobcoins are un potential urias

Poate am exagerat cu unele preturi ale itemelor, dar il puteti regla astfel incat sa fie accesibile pentru toata lumea, cu putina munca, desigur

Astept mai multe sugestii pentru chestii de adaugat la /mobcoins

:contra:cred ca daca se mai baga si unbreaking 10 si looting 10 deja se trece la altceva decat survival.

Eu cred ca ar trebui sa mai asteptam si sa vedem ce se va mai baga, dupa cum vor decide administratorii. Dar cred ca o sa se implementeze si cateva din ideile tale. 

Stiti ,nu trebuie sa dati contra doar pentru 2-3 idei care nu va convin

Ziceti ca nu mai e survival, dar despre diamantele care se dau la /rewards si premiile op de la crates nu comentati nimic, dar despre chestiile astea pentru care chiar trebuie sa muncesti ZILE INTREGI ziceti ca nu mai e survival, nu mai zic ca toata lumea are fly

In prima zi de cand s-a deschis serverul deja eram cu iteme full, casa facuta, 100k bani, batusem dragonul in primele 30 de minute de la deschidere, despre asta nu ziceti nimic?

Acum stau si ma plictisesc pe server, pentru ca n-am ce sa fac

Edited by xQwErTy1337

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...