soloTatalTau Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 1. Numele tau din joc: ViataAreRisc 2. Numele jucătorului reclamat: Sadieh 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: ca are hack si numi place ca are hack(mai exact reach)(miam instlat bandicam pentru sal filmez)(varog uitativa la tot videoul) 4. Martori: nam asa ceva dar am dovezi 5. Sectiune: SkyPvp 6. Dovezi - Poze: ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
soloTatalTau Posted April 3, 2020 Author Share Posted April 3, 2020 1 minute ago, whoisSadieeeeh said: nu se înțelege nimic cu textura default și cu fov ul la maxim, in ultima faza erai în combo la ce te așteptai sa stai pe loc? Fa mi control, dacă te lasa un manager sau administrator. ce treaba are textura si FOV ul cand pe filmare se vedea clar ca ai dat de la 6 block uri sau si mai mult , la final se vede clar reach ul iar pana (daca) o sa ma lase un moderator sa-ti fac control stergi orice urma de hack/cheat din PC. Nu mai cauta scuze precum FOV sau textura mea ca e default ))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bayzzee123 Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 Nici nu a dat în tine de la un unghi de 90 de grade. =))))) Cum sa zici ca nu intelegi nimic, @whoisSadieeeeh? Se vede clar codul si tu zici ca nu se intelege nimic din cauza texturii? Fii atent, baiete: 0:15-0:25, 0:30, astea ce sunt? Invata-ma si pe mine sa dau la un unghi de 90 de grade, te rog eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soloTatalTau Posted April 3, 2020 Author Share Posted April 3, 2020 4 minutes ago, whoisSadieeeeh said: Oricând nu mi pasa nu se înțelege nimic de foc dar ok Putem merge premium unde exista un anticheat dragă. iarasi cauti scuze precum foc, mai are sa spui de iarba aia))) eu te am filmat pe serveru asta nu pe server premium , ce rost are sa mergem premium? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soloTatalTau Posted April 3, 2020 Author Share Posted April 3, 2020 13 minutes ago, whoisSadieeeeh said: Sa iau ban ca am Rici cum zici tu nu am pomenit de ban sau altceva, sau nu am scris 'rici' , am scris reach . zic sa fie luate masuri cand un membru staff care are leader pe o sectiune destinata pvp ului joaca cu reach cand face pvp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borntokill Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 Acum 26 minute, whoisSadieeeeh a spus: Sa ma controleze Nae ca ți dau asa combo si cu any desk nu mai cauta scuze sadieh, se vede clar reachul 0:20-0:23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water_Gamer Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Acum 16 ore, bayzzee123 a spus: Nici nu a dat în tine de la un unghi de 90 de grade. =))))) Cum sa zici ca nu intelegi nimic, @whoisSadieeeeh? Se vede clar codul si tu zici ca nu se intelege nimic din cauza texturii? Fii atent, baiete: 0:15-0:25, 0:30, astea ce sunt? Invata-ma si pe mine sa dau la un unghi de 90 de grade, te rog eu. minciuni the angle was an paid actor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex2905 Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Cine nu are treabă cu aceasta reclamație, nu este un membru staff, manager sau un martor, va primi warn la următorul post. Gata cu chat-ul inutil la acest topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soloTatalTau Posted April 5, 2020 Author Share Posted April 5, 2020 mai raspunde cineva sau Link to comment Share on other sites More sharing options...
bayzzee123 Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 UP - saideh mai primeste remove sau ati uitat complet? P.S.: soloTatalTau are restricție. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanESmek Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 Nu m-i se pare hack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bayzzee123 Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 19 minutes ago, StefanESmek said: Nu m-i se pare hack. Invata-ma, te rog, sa dau și eu la un unghi de 90 de grade - mai exact sa dau în cineva care se află în dreapta mea fără să-mi schimb poziția, daca tot spui ca nu "t-i" se pare hack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrianN1 Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 , ala chiar nu e hack , ai avut fov 100 + de la textura poate nu intelegeai multe , ala e strafe nu reach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soloIisusAdevaarat Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 1 minute ago, BrianN1 said: , ala chiar nu e hack , ai avut fov 100 + de la textura poate nu intelegeai multe , ala e strafe nu reach. salut frate, nu esti nici staff sa ai dreptul sa scrii la reclamatie dar totusi am sa ti raspund explica mi tu mie cum da el de la un unghi de 90* de grade fara sa isi schimbe pozitia pe axa xyz , sau cum da de la 5-6 block uri pe filmare (ultima secventa se vede foarte clar) Link to comment Share on other sites More sharing options...
basikk11 Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Nu se vede niciun hack in filmare sau o faza care sa para ca e hack. Da tu fov-ul Mai mic schimba ți textura și o să vezi diferența. Și înainte de a face atâta tam tam aici informează te, cum poți să mi spui tu mie că are hack din moment ce tu mergi doar pe W, n ai făcut niciun strafe nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobi Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Dovezi insuficiente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts