ImGaming Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 1. Nickname:ImGaming_ 2. Sectiune:factions 3. Cine ti-a scos gradul?:_sNipeR47_ 4. Motivul:el spune ca am grifat spawn-ul dar aveti niste dovezi la reclamatie sniper cum ca nu am facut nimic 5. Cand ti-a fost scos gradul?:Azi 6. Comentarii aditionale:sper ca voi primi gradul inapoi,deoarece sunt nevinovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImGaming Posted April 5, 2020 Author Share Posted April 5, 2020 In caz ca nu ma credeti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImGaming Posted April 5, 2020 Author Share Posted April 5, 2020 a da,si am si martori cand s-a intamplat Link to comment Share on other sites More sharing options...
bossfilip Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 (edited) [6:52 PM] am fost acolo cand Conall89 si altii au grifat spawnul si ImGaming le-a spus sa astupe , asa se vede si pe filmare ca el a dat jail la toti pe baza filmarii si _sNipeR47_ i-a dat remove pentru ca a crezut ca el a grifat , propun recuperare Edited April 5, 2020 by bossfilip Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNipeR47 Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 Ce este asta? https://imgur.com/a/uk6k1fd pe langa treaba asta, hai sa intrebam tot staff-ul care era online atunci, pe BBcode, pe HackY0u, pe Petre pe Razz3r, cine mai era online atunci + playerii care mi-au dat mesaj pe discord ca tu si cu inca 2 baieti griefati spawn-ul, dupa sa intrebam pe server cine a griefat spawn-ul sa vezi cum spun toti ca ImGaming_, ah stai ca mai am o poza cu tine domnule: https://imgur.com/a/tfQOI7g , si o sa mai gasesc. Cand am intrat pe sv si am vazut ce e acolo, si spamau toti ca tu, ce voiai sa fac? sa-ti dau up, si am mai primit si ss-urile alea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackY0uRmYraAkFMS Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 Salut! Eu am fost acolo. Daca ar fi cum ai zis tu ImGaming nu trebuia sa stai pe langa ei. Trebuia sa ii zici lui sniper pentru a venii el sa ia masuri pentru ca din perspectiva celor, ce s-au uitat, se vedea de parca si tu ai participat cu ei...... Imi cer scuze, trebuie sa fii mai atent si sa verbesti mai intai cu managerul sectiunii inainte ca noi helperii sa luam masuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImGaming Posted April 6, 2020 Author Share Posted April 6, 2020 1 oră în urmă, sNipeR47 a spus: Ce este asta? https://imgur.com/a/uk6k1fd pe langa treaba asta, hai sa intrebam tot staff-ul care era online atunci, pe BBcode, pe HackY0u, pe Petre pe Razz3r, cine mai era online atunci + playerii care mi-au dat mesaj pe discord ca tu si cu inca 2 baieti griefati spawn-ul, dupa sa intrebam pe server cine a griefat spawn-ul sa vezi cum spun toti ca ImGaming_, ah stai ca mai am o poza cu tine domnule: https://imgur.com/a/tfQOI7g , si o sa mai gasesc. Cand am intrat pe sv si am vazut ce e acolo, si spamau toti ca tu, ce voiai sa fac? sa-ti dau up, si am mai primit si ss-urile alea? dupa cum am spus,eu eram acolo sa filmez si sa le dau jail,se vede si pe filmare ceea ce fac+playerii care ti-au dat tie mesaj sunt Conall89 alin1795 si Imperial care au incercat sa se scoata,tu ai doar niste poze care nu dovedesc nimic,eu am filmari cand am fost si i-am avertizat sa astupe ca daca nu primesc jail,de ce crezi ca m-am urcat acolo? sa grifez? nu domnule sniper,m-am urcat acolo ca sa ii filmez si sa le dau jail+poti sa il intrebi si pe Brian care a fost acolo cand s-a intamplat totul Link to comment Share on other sites More sharing options...
erhan8 Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 Eu sunt martor imgaming le-a spus sa astupe ca si eu m-am mirat am incercat sa ii omor dupa cum se vede in filmare dar imgaming_ le zicea sa astupe si nu inteleg dece iai dat remove puteai sa discuti cu el simplu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bossfilip Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 domnule sniper , pozele nu sunt dovezi! El le-a spus sa astupe ca altfel iau jail , si din filmearea cu dovada facuta de ImGaming_ se vede foarte clarr ca ei dadeau griff , daca ImGaming_ ar fi fost cu ei crezi ca mai dadeau vina pe el? Daca uni zic ca el a grifat si mai multi zic ca nu el a dat ,eu zic sa te mai gandesti de 2 ori inainte , pana la urma un grad muncit sa faca asa ceva nu e logic , pe filmare se vede super clarr ca el le-a spus sa astupe!Daca ar fi fost cu ei ar mai fi filmat?????????? Si cum am zis mai sus , ImGaming a incercat sa ii faca sa astupe si dupa a incercat el + pentru asa ceva nu cred ca se merita remove , maxim unj jail ca la playeri normali ce le faci? , le dai remove? Din cate se vede aici pe forum la aceasta reclamatie cei 3 nu au raspuns da? Ei ar trebui sa aiba dovezi ca nu au dat griff , man pana la urma e un joc , nu cred ca un om care a muncit pt acel grad ar face asa ceva , sunt prieten cu el , dar nu ii iau neaparat apararea dar pana la urma are si filmari in care se vede ca a supus sa astupe cei 3 !!!!! Domnule sniper acest gest care l-ati facut este foarte urat dupa parerea mea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EduardGaming Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 Lăsați chat-ul asteptați decizia unui Manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyleplaysmu Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 @sNipeR47, din videoclipurile date de el se poate observa ca incerca sa isi faca treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts