Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Recommended Posts

7 hours ago, kyleplaysmu said:

Din cate vad, este posibil ca cineva sa atace o persoană cu spatele sau la un unghi de 90° fara sa aiba hack... Fascinant.. 

Versiunile se schimba asa de usor... 

Daca vrei dam 1v1 când filmez sa vezi că tot așa îți dau.

Și unde eram cu spatele?

• Confused 1

Nu da de la mai mult de 3 blocuri, se vede clar ,dar singura chestie ciudata a fost cand a dat cu maru in pamant ceea ce poate sa insemne 2 lucruri

1 ca ai tinut clikul apasat in timp ce se uita in pamant

2 sau ca ai auto clicker dar acest lucru nu poate fi dovedit 100% de acest video 

:contra:

Edited by Horia
  • Confused 1

M-am abtinut sa nu zic nimic pana acum dar vad ce scapa de sub control
Mai bine lasam un administrator sa vada dovezile mele si sa traga concluziile
Note: 1. Basikk, in poza aia folosesti altceva decat vanilla, care nu stiu daca este permis dat fiind ca in regulamentul pentru staff la articolul 7 zice asa: " Nu este permis sa folositi orice hack / mod (nu include OptiFine) / cod / tool care va poate favoriza jocul."  acum nu o sa imi descarc si  eu ce ai tu ca sa vad cat de mult te ajuta dar poate ar trebui sa te pui la punct cu regulamentul sau daca eu gresesc poti sa imi zici cand ma vezi pe joc.

2. Horia, faptul ca este ciudat cum da cu marul in pamant si mananca este din cauza la hack, daca ar avea altceva cum ar fi animatii de 1.7 doar el ar vedea asta. Asa cum este sectiunea daca ai vanilla nu poti sa manci si sa dai in acelasi timp (am testat inainte sa fac reclamatia pentru a fi sigur)

Nu sunt foarte familiar cu regulile acestui forum dar va rog frumos sa nu faceti din acest topic un chat si sa asteptati in liniste pe cei care se ocupa.
Mersi si pwp

Edited by kirito990

2 hours ago, kirito990 said:

M-am abtinut sa nu zic nimic pana acum dar vad ce scapa de sub control
Mai bine lasam un administrator sa vada dovezile mele si sa traga concluziile
Note: 1. Basikk, in poza aia folosesti altceva decat vanilla, care nu stiu daca este permis dat fiind ca in regulamentul pentru staff la articolul 7 zice asa: " Nu este permis sa folositi orice hack / mod (nu include OptiFine) / cod / tool care va poate favoriza jocul."  acum nu o sa imi descarc si  eu ce ai tu ca sa vad cat de mult te ajuta dar poate ar trebui sa te pui la punct cu regulamentul sau daca eu gresesc poti sa imi zici cand ma vezi pe joc.

2. Horia, faptul ca este ciudat cum da cu marul in pamant si mananca este din cauza la hack, daca ar avea altceva cum ar fi animatii de 1.7 doar el ar vedea asta. Asa cum este sectiunea daca ai vanilla nu poti sa manci si sa dai in acelasi timp (am testat inainte sa fac reclamatia pentru a fi sigur)

Nu sunt foarte familiar cu regulile acestui forum dar va rog frumos sa nu faceti din acest topic un chat si sa asteptati in liniste pe cei care se ocupa.
Mersi si pwp

In primul rand nu a zis nimeni că Lunar/badlion client și altele că sunt interzise. Astea sunt moduri care îți dă animațiile de pe 1.7 pe 1.8.9.

Faza cu marul nu este autoclicker, daca era autoclicker eu cred că dădeam în tine in timp ce mâncăm maru ăla.

Daca ai badlion/lunar/pvp client sau altele cu animații din 1.7 in 1.8.9 ai sa vezi că îți merge și ție. Ține apăsat click stânga și click dreapta în același timp când mănânci mere sau poțiuni. Cine cunoaște știe.

Și nu mai comentați aiurea cei care nu sunteți staff pe assassins.

Și la primul videoclip la 20 de secunde când am băgat maru se vede că te ai băgat unde țineam eu țintă și nu ți am dat hit.

Edited by basikk11
  • Haha 1

Acum 3 ore, basikk11 a spus:

Și nu mai comentați aiurea cei care nu sunteți staff pe assassins.

Nu vreau sa fac chat aici, dar iti aduc la cunostinta ca orice membru staff poate raspunde la reclamatii indiferent de sectiunea pe care este facuta.

In plus, acestea nu sunt comentarii aiurea... sunt niste opinii. Nu cred ca este cazul sa ne ofensam pentru asta si mai bine sa asteptam concluzia unui administrator 

• Haha 1

53 minutes ago, body1 said:

Cer t/c si warn mebrului staff ,adminsitrator global

Pentru ce warn?

@body1

Îmi poți spune și mie unde este autoclicker-ul? 

Daca aveam autoclicker comboul era mai mare și se vedea altfel și la primul videoclip la 20 secunde când am băgat maru era în ținta mea și nu a luat hit.

Daca el nu este bun la pvp nu am ce sa ii fac.

• 3 weeks later...

:pro: la faza cu mar-ul s-a vazut  auto clicker-ul deoarece doar tu vezi animatiile pe ecranul tau,altii nu vad animatiile tale, chiar daca au si ei modul de animatii 1.7
Poti testa pe o lume singleplayer cu un alt cont, plus ca knockback-ul tau pare redus, chiar si daca faci w-tap sau ai multe cps-uri nu iei asa knockback.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...