ItzAssassinPvP Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 Nick: BlackForest99 Pe ce sectiune ai primit ban: Factions (jail) Numele membrului din staff care te-a banat: VapeUserHornoc Dovezi: https://gyazo.com/763f6bf02acf4eb7c53e595e50f0f082 Alte detalii: Am fost afk el stia ca am fost afk am scris pe chat ca sunt afk. am martori . mi-a cerut control eu am fost afk ca am fost sa mananc si nu iam raspuns la mesaje . Nu este corect . dupa ma adus pe disc si a vrut sa ma verifice cu enydesck kkt asta si iam zis ca nu instalez aceasta aplicatie . ( nu am refuzat control) iam zis sa ma controleze pe partajare ca nu mi-se pare corect o aplicatie de genul. prin aceasta aplicatie se poate da keylogger si virusi si mai multe chesti in PC am documente si acte si poze personale . Nu consider ca a procedat corect pt ca am fost afk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Programmer Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 STAFF-UL n-are voie sa te puna sa intalezi ceva in pc fara voia ta, exista discord, o poate face prin partajare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qRazz3r Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 anydesk este o aplicatie de screenshare ff buna,toti o folosim si aproape tot stafful de pe factions iti cunoaste situatia ca fara hack nu joci,daca nu aveai nmk instalai linistit ca toti ceilalti playeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
VapeUserHornoc Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 am voie sa fac cu anydesk si eu decid cu ce sa fac control si am si filmare nu eu ti-am dat jail ci petru ti-a dat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Sanctiunea a expirat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts