Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie PetreLupMexican


bossfilip

Recommended Posts

1. Numele tau din joc:krameljr

2. Numele jucătorului reclamat:PetreLupMexican

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:eu am scris pe /f c a taci in pula mea modoveanu pulii (el zice ca ma refeream la el....) si mi-a dat mute 20 min ca cica limbaj staff (NU AM DAT UN NUME PLUS CA ERA PE /F C A

4. Martori:BlackForest99

5. Sectiune:Factions

6. Dovezi - Poze:https://gyazo.com/0b55871acfce79f652e966565a5fa053

 

 

Link to comment
Share on other sites

În primul rând vreau să menționez că eram doar eu cu el și vorbeam, eu îi ceream discordul ca să vb iar el mă injurat. Plus ca eu îs moldovean și am vorbit cu iei pe discord când eram în facțiunea lor și mai cunoscut după accent. Și dacă tot îmi faci reclamație de ce nu ai arătat mai sus că vorbeam doar noi doi și nu altcineva, ca nu ai zis tu la pereți vorbele alea si te-ai ofticat ca ala o luat jail pentru refuz control plus când am vorbit atunci eram singurul moldovean din cei 5 sau 6 nu dau nume să nu bag vorbe în gură,și dacă nu te refereai la mine de ce nu ai scris în ./f c f ca să nu văd eu și să nu te referi la mine, ca poți să mă injuri și pe ./ca ca tot îți luai mute nu contează unde scrii și ce scrii ca eu dacă scriam în ./f c a că ești așa sau așa tu îmi faceai reclamație și tot aici ajungeam, și ca să știi la martori poate mai pui si pe altcineva nu doar blackforest99 care era in jail ca a refuzat control. Dacă tot vrei sa ies din staff data viitoare poate te mai stărui și mute-ul a fost acordat corect. Cam atât am vrut să zic, sper să citească cineva :). Pe data viitoare și când mă mai ameninți cu warn să știi să vii cu dovezi :😃

Edited by PetreLupMexican
Link to comment
Share on other sites

eu vorbeam cu stel si app pe poza se vede ca si stel m-a injurat pe mine bro , chiar meriti warn , mie imi dai si lui nu? in primu rand am scris pe f c a frate daca in joc trebuie sa dau nume bro daca tu scrii ceva pe f c p si zic eu dupa su&i pu@a dar nu am dat nume tu imi dai mute pt lbj staff? bro blackforest poate sa fie moldoveau , oricine poate sa fie modoveau tu nu ai dovada ca m-am refirit la tine =)))) in primul rand si stel m-a injurat si tu mi-ai dat numa mie mute(se vede cum m-a injurat stel)

ai zis ca nu conteaza unde scrii eu zic sa mai verificam regulamentul frate , chiar imi pare rau de tine ca esti asa frustrat...... , modovean poate sa fie oricine de la mine din f ,ok? Eu  astept dovada ca ma refeream la tine atat mai zic !

Edited by bossfilip
Link to comment
Share on other sites

aspectele din realitate nu apartin de joc , oricine poate sa fie modovean okay? , aspectele din realitate nu au nici o legatura cu jocul atata timp cat eu nu am dat numele tau de pe joc , in al 2-lea rand eu am injurat si stel m-a injurat pe mine guys el de ce nu a luat mute , nu ma joc factions de 1 saptamana ma joc de cativa ani buni si consider ca tu nu stii regulamentul , eu il stiu pe din cap bro , ai dat mute ampulea ca te-ai simtit , aia nu e vina mea , si Brian a confirmat ca a vazut si i-a zis ca a acordat mute-ul gresit, nu e numai blackforst martor , si Brian care e helper , MAI ALES CA ERA PE /F C A nu vr sa fac scandal dar vr sa fi avertizat cu un warn si data viitoare sa stii ca nu e vina nimanui ca tu te simti , PetreLupMexican nici macar nu are dovada ca ma refeream la el plus ca era pe /f c a atat am avut de zis , o sa mai raspund daca e nevoie! Data viitoare sa gandesti inainte sa dai mute....

 

Link to comment
Share on other sites

Dacă tot sunt așa frustrat de ce ai făcut doar să de unde mai înjurat și de ce nu mai sus, în poza care o dau mai jos se vede clar cu eu vorbeam cu stel pe ./f c f și el era Ally deci nu avea cum să citească mesajele și tot el vorbea cu stel, ca să înțelegeți trebuia să fac mai multe să cu discuția dar am făcut doar unul sper să ajungă https://imgur.com/a/KZ2QAwE și tot eu sunt frustratul când intru pe minecraft îmi zici din cinci minute în cinci minute ca o să iau warn. Eu nu sunt ca alți am luat remove mă mut pe alt server și fac acolo cerere helper, eu o să joc în continuare.

 

Link to comment
Share on other sites

mai sus ai vorbit pe /f c a si ai vb cu mine si cu stel si brian e martor si are dovezi ca ai vorbit se vede cum ai dat /f c f dupa ce ai vb cu mine (scrie in chat) de pe poza ta =)) + PE POZAA AIA NU AM DAT NUMELE TAU SA IMI DAI MUTE PT LBJ STAFFF NOoBBBB oricum ar fi o sa iei warn cel mai probabil , lu stel nu i-ai dat si mie mi-ai dat pt lbj staff cad eu nu ti-am pronuntat numele si o mai zic o data ,ASPECTELE DIN REALITATE NU CONTEAZA IN JOCCCCCCCC , sper sa raspunda si brian care e in f cu tine si el a zis ca ai acordat mute-ul gresit , atata cat nu ti-am pronuntat numele nu ai ce mute sa imi dai okay?

 

 

 

 

Edited by bossfilip
Link to comment
Share on other sites

oricum din dovadea mea ai dat mute aiurea ca tu te-ai simtit , daca ai zis ca tu vorbeai cu stel de ce imi dai mie mute? AI ZIS CA NU VORBEAM CU TINE , VREAU DOVADA CAND VORBEAM CU TINE SI CA PE TINE TE-AM INJURAT e chiar asa greu coaie , in pula mea vorbesc romnaa nu turca ! Scuzati lbj-ul dar vad ca chiar nu pricepe ce trb sa faca , mie imi trebe dovada ca ma referam la el si ca nu mi-a dat mute degeaba!

 

 

Edited by bossfilip
Link to comment
Share on other sites

Eu am făcut ss la ce am dat mute ca nu am stat sa fac poza la toată conversația (asta a fost greșeala mea), acum o să iau warn, dacă asta e plăcerea ta bafta in continuare, dar îți zic un lucru ca fata în față nu ești așa șmecher ca și pe discord deabea dacă scoteai un sunet. Na eu o să am  warn sper să fii fericit dar totuși nu las pe nimeni să mă jignească în ultimul hal ca sunt moldovean. Pwp

Edited by PetreLupMexican
Link to comment
Share on other sites

Salut , sa incepem cu inceputul , in primul rand , krameljr l-a injurat pe PetreLupMexican pe /f c a dintr-o cearta intre ei doi , dupa accea PetreLupMexican s-a suparat pe el si a zis ca nu permite la nimeni sa il jigneasca , mai ales ca stia ca este Moldovean , iar dupa asta Petre i-a dat mute lui krameljr 20m pentru jignire staff deoarece el a injurat pe /f c a , cu toate ca imi este prieten nu am ce sa zic , ce-l  mai corect e sa isi ia 1 avertisment iar dupa nu o va mai face , bafta!

Link to comment
Share on other sites

Salut, bossfilip. Dupa ce m-am uitat peste reclamatia ta si peste dovezi, cred cu tarie ca PetreLupMexican a actionat legitim si corect in situatia prezentata de tine. Mie, unul personal, mi se pare nepotrivita atitudinea ta fata de el, mai ales fiindca este si membru staff. Nu inteleg jignirile aduse la adresa sa, chiar si pe /fchat. E jignire staff, atata timp cat e pe un chat (*oricare ar fi el) iar stafful are dovada, iar Petre a adus-o si se vede clar ca e injurat, acesta poate actiona dandu-i mute. Din partea mea acest topic este inchis, fiindca membrul staff a procedat corect.

:tc:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...