Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

[Plangere] 1Bagel


Razvan

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: MagikLunaCorn

2. Numele jucătorului reclamat: 1Bagel

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Jail abuziv. - Totul a inceput de cand un anumit VIP+ (mare smecheras) de pe server a inceput sa ma injure si sa ma reclame ca am hack. 1bagel mi-a cerut AnyDesk si i-am spus clar ca eu nu mai folosesc programe pentru ca nu vreau sa imi intre lumea in PC si nu mi se pare un lucru ok ca de fiecare data un jucator sa stea sa descarce programe de genul ca sa intre admin-ul sa umble prin pc :)) poate da si de vreun "film" adult prin downloads. Am luat unjail, iar 1bagel cum a vazut, nervos m-a cautat pe toate sectiunile sa-mi spuna cine mi-a dat si de ce si ca vai Doamne se simte ofensat. Ah, si ca sa se ocupe Robi de hackeri ca el nu mai are chef. Si-a luat-o in cap probabil sau nu stiu ce are. Acum, am intrat pe skypvp, nici macar nu am apucat sa joc sau ceva, pur si simplu 1Bagel mi-a spus insant : ai 5 minute sa dai anydesk la control (asta dupa ce am luat unjail) adica face abuz de jail, fara un helpop fara reclamatie de la nimeni el in secunda in care intru pe sectiune ma pune sa descarc anydesk sa ma controleze :)) Nu mi se pare un lucru ok, abuz de functie frate. M-ai controlat si ai vazut ca n-am nimic, am spus clar ca DAU DISCORD (PARTAJARE) ARAT SI APPDATA SI TOT dar nu mai iau programe de genul ANYDESK SAU TEAMVIEWER. Nu e nimeni obligat sa i se umble in PC! E aceeasi chestie daca esti admin BUN SA PUI NISTE INTREBARI SI SA II SPUI OMULUI CE SA FACA , TU FIIND CU PARTAJAREA IN FATA! I-am spus de asemenea CLAR lui 1Bagel ca ii dau discord sa partajez ca nu mai am anydesk si nu mai tin genul de programe, a inceput sa rada si mi-a dat jail! Frumos comportament ai prins de la un timp !

4. Martori: Zquare a fost martor cand a venit 1bagel pe PRISON si a inceput sa se planga, ca vai Doamne am luat unjail si ca sa se ocupe Robii de hackeri :))

5. Sectiune: SkyPvp

6. Dovezi - Poze:  https://imgur.com/a/o8RLTg5

Edited by MrBlackye
Link to comment
Share on other sites

:pro:Salut, dupa cum a procedat 1Bagal nu mi se pare corect, se poate rezolva la o poza cu F3 sau partajare, dupa parerea mea jucatorii nu sunt obligati sa instaleze aplicatii care le permite staff ului sa le acceseze laptopu/pc u. Multumesc !

Link to comment
Share on other sites

Nici nu imi trebuie F3, se vede pe video-ul tau convorbirea oricum =)) 3 minute.. hai ca esti si tu mare - si oricum nu scrie nicaieri in regulament cum ca as fii obligat sa-mi iau vreun program sa-mi intri in pc, scrie doar de VERIFICARE PE DISCORD, ceea ce ti-am si propus, se vede si in video-ul tau si in SCREEN URILE mele! 

 

"6.  Doar membrii Staff pot cere unui jucator verificarea pe Discord! ( De la Admin in sus)"

Edited by MrBlackye
Link to comment
Share on other sites

Am aprobare de la administrator ca am voie sa fac control ptr ca sunt mod , nu avem admini pe skypvp , eu cred ca am actionat corect si nu am ce sa imi asum , cat timp nu esti de pe skypvp si nu stii ce s-a intaplat , te rog sa nu te bagi...

Link to comment
Share on other sites

:contra: Nu mai suntem in 2005 sa faci fontrol doar cu f3 , exista ghost clienturi , moduri sa schimbi in registre valori si tot felu de porcarii deci nu ajunge sa faci control cu f3 pe discord.

 

 

SI CE DACA FACE CONTROL CA SI MODERATOR? VRETI SA LASE HACKERII SA STEA PE SECTIUNE SI EL CA SI STAFF SA SE UITE LA EI? MAI ALES CA NU ERA STAFF PE SECTIUNE? Incercati sa fiti seriosi ca unii din voi sunteti chiar penibili.

Edited by Horia
Link to comment
Share on other sites

Penibilule, asta e si ideea, nu iti stau tie toti jucatorii sa-ti descarce aplicatii de genul sa le fie umblat prin pc in 2020 :)) prin PARTAJARE poti cere sa intri in appdata , oriunde cere admin-ul respectiv. Nu trebuie sa ii arati doar F3, vezi tot prin partajare deci nu inteleg care-i schema. Crezi ca toti isi descarca programe de verificat prin pc ? Zi mersi ca exista control pe discord .. ca in mare parte, unii nici discord nu au :)) 

Edited by MrBlackye
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...