Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie Programmer

Never

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: NeverVAC

2. Numele jucătorului reclamat: Programmer

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Mi-a dat mute o ora pentru injuraturi asupra lui, si maximul este de 20 de minute. Vreau sa fie sanctionat.

4. Martori: Andreione; Sebicuu; Reias' 2017' NeneaCojo

5. Sectiune: GTA

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/IFCRfLg

8 minutes ago, Mrhusk said:

Postez eu in locul acuzatului,deoarece nu poate raspunde pe forum.

Dovada acuzatului :https://imgur.com/a/9QBerNw

Cat timp mi-a dat mute o ora tot greseala se pune, nu conteaza ca mi-a dat unmute si dupa iar mute cu minutele ce trebuiau din PRIMUL MUTE. Nu doar asta dar mai si da /tp cand NU ii ceri ajutorul. Inainte de asta cu 5 minute, a dat tp la noi cu vanish si si-a adus prietenii sa ne omoare. Eu numesc asta abuz 😉

7 minutes ago, Mrhusk said:

Ti a dat unmute ,ca sa iti ofere sanctiunea corecta,cat timp si a remediat o nu vad problema,si pentru ce ai zis tu cu /tp, daca ai dovezi poti face oricand o alta reclamatie

Nu vezi problema? Tu iti dai seama ca el nu cunoaste regulamentul serverului pe care trebuie SA-L STIE? Sa vina chiar aici sa vorbeasca el, nu sa-si puna gorilele aici 😉 Cat timp nu stie regulamentul, remove.

Din cate mi-a zis sk1lldrow si-o dat vanish in combat + ca tot se tinea dupa noi azi dimineata pe la 3, sa-l ducem la traficantu cu poison dragunov, a incercat de 2-3 ori sa ne pacaleaza ca cica iese de pe server dar imediat se pusa pe vanish si nu cred ca era vorba sa inspecteze pt hack ca numa 2-3 eram pe server + ca a confirmat el ca sk1ll n-are hack deci nu avea nici un motiv sa se tina dupa el.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...