RareFraction Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 1. Nickname:Rare_Fraction 2. Sectiune:skyblock 3. Cine ti-a scos gradul?:le mondoc 4. Motivul:Cineva ia dat lui xX_Andreea 500mil bani si a dat vina pe mine si am luat remove aveam operator nam facut nimik este prietena mea dar nu iam dat nimik recunosc iam dat 1 mil pentru 1 spawner de blaze si 1 de skelete dar nam dat eu 500mil eu cind am iesit de pe sv nu avea cind am intrat a doua zi toti imi ziceau ca eu cum sa fi fost eu daca nu erma on cind am iesit de pe sv ea nu avea 500mil cineva mia facut grif 5. Cand ti-a fost scos gradul?:cu 3 zile in urma 6. Comentarii aditionale:sunteti ce mai tare comunitate tinetio tot asa pwp Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanESmek Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 prea multe greseli gramaticale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrhusk Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts