Cosminssj Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 Brian face abuz nici nu am itart la pvp si cica am hack =0 ce prostt Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrianN1 Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 Salut , te rog vorbeste mai frumos deoarece eu te-am tratat cu respect si nu ca tine , mie mi s-a parut ca ai un mare reach , ti-am cerut anydesk control 5 minute , tu dupa te ai dus in lupta cu nu stiu cine , dupa ai zis ca ce control dupa ai inceput sa jignesti , injuri si mi s-a parut urat , ti-am dat jail 7h dupa cum si meriti , daca toti ar fi ca tine nu va mai fi in curand factions normal.. poftim discordul meu daca mai ai o problema cu mine _Brian#0001 si poftim si dovezile:https://imgur.com/a/n1f4Bbm , la ultima poza deja timpul aproape ca nu mai era , bafta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 Ai un model de respectat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts