Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Cerere unban(jail) BlackForest99

ItzAssassinPvP

Recommended Posts

• Nick: BlackForest99
  • Pe ce sectiune ai primit ban: Factions(jail)
  • Numele membrului din staff care te-a banat: PetreLupMexican
  • Dovezi: https://gyazo.com/3b57c229fa87737e0068226c8663d435
  • Alte detalii:  Am dovada ca nu am iesit de pe server si plus. In filmare se poate auzi convorbirea dintre noi doi .  
Edited by ItzAssassinPvP

Ca să știi noi nu am vb 2 minute am vorbit peste 3 și aia nu e tot eu încă am zis ,,gata ai ieșit asta e,, și plus că acolo e kramel nu Blackforest99 să fim seriosi. Plus că eu când am zis sa deschizi partajarea blackforest99 cică era un lupta mă duc sus la Arena și îl văd în cușcă și îi zic să deschidă partajarea apoi îl văd cum iese și nu am avut ce face. Sry dar eu cred că sancțiunea a fost acordata corect.

Programmer vreau să menționez că toți helperii au aprobare de la sniper deoare ai văzut tu vriun admin înainte să fie BBcode acuma 2 zile ? Erau doar helperi și 4 moderatori dintre care doar 2 intra des. Și dacă tu ai stat 3 zile pe factions și ai fugit pe GTA să nu crezi că știi tot ce se întâmplă pe factions. Plus că nu numai eu fac controale, tot stafful face. Deci să fim serioși și să intelegem.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...